Mergi direct la conținut »
Un român a murit în Italia după o scurtă luptă cu boala. Familia n-are bani să-i repatrieze trupul
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român a murit în Italia după o scurtă luptă cu boala. Familia n-are bani să-i repatrieze trupul

Un român a murit în Italia după o scurtă luptă cu boala. Familia n-are bani să-i repatrieze trupul

Românul Maricel Lupu, în vârstă de 50 de ani, a murit ieri pe un pat de spital din Verona, din Italia, după o scurtă suferință. Bărbatul a descoperit, în urmă că trei săptămâni, că are cancer. În timp-record, boala l-a ucis.

Cei din familie au declarat că Maricel n-a suferit de nimic până când a descoperit teribila maladie, a anunțat rotalianul.com.

„Nu se plângea că l-ar durea ceva”

„Nu se știa bolnav de nimic, nu se plângea că l-ar durea ceva. A murit în doar trei săptămâni și încă nu ne vine să credem. Avea cancer”, a explicat Florin Lupu, fratele celui dispărut.

Maricel Lupu

Părinții lui Maricel, care locuiesc într-un sat din județul Galați, n-au fondurile necesare pentru a repatria corpul neînsuflețit al fiului lor. Aceștia au făcut un apel la lume să doneze bani pentru a-i ajuta să-l îngroape creștinește pe cel dispărut.

Recent, un alt român decedat în Italia a fost îngropat acolo înainte ca să-i fie anunțată familia.


Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Close
Închide
  Close