Mergi direct la conținut »
Un șofer de tir din România a fost bătut cu parul de protestatarii "Vestele galbene"! Acesta s-a plâns că a fost numit: "român împuțit"!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un șofer de tir din România a fost bătut cu parul de protestatarii "Vestele galbene"! Acesta s-a plâns că a fost numit: "român împuțit"!

Un șofer de tir din România a fost bătut cu parul de protestatarii „Vestele galbene”! Acesta s-a plâns că a fost numit: „român împuțit”!

Un șofer român care conducea un tir pe o autostradă din Franța a fost blocat de protestatarii numiți "Vestele galbene", care au blocat accesul pe multe rute importante.

Șoferul român a picat la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit. El a nimerit peste un baraj făcut de cei din „Vestele galbene”, așa cum sunt numiți miile de participanți la acest protest de amploare, care s-au revoltat pentru creșterea prețurilor la carburanți, a anunțat observator.tv.

Atacatorul a spus că voia să dea în cabină

Incidentul s-a petrecut pe 30 noiembrie, la nodul de trafic Innovia, în Jura, vestul Franţei, acolo unde protestatarii ridicaseră un baraj. Românul a vrut să treacă și a avut o discuţie mai aprinsă cu câţiva dintre ei. Unul l-a lovit violent cu un par, prin geamul deschis de la cabina tirului.

Atacatorul a fost arestat la scurtă vreme după incident, iar joi a fost condamnat de tribunalul din Jura la un an de închisoare.
Şoferul s-a plâns că atacatorul l-a numit „român împuţit”, apoi l-a lovit direct în faţă, prin geamul deschis de la cabină.

Acuzatul nu a negat faptul că i-a dat un par în cap românului, dar spune că nu l-a insultat şi că de vină ar fi şoferul, care a încercat să forţeze trecerea de baraj. În acel moment, susţine protestatarul francez, el a vrut să lovească cu bâta camionul, dar l-a lovit pe şofer pentru că era geamul deschis.

Românul a ajuns la spital, cu răni serioase la faţă.


FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

Close
Închide
  Close