Mergi direct la conținut »
Un violator în serie din Anglia se "ascundea" de polițiști într-un copac!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un violator în serie din Anglia se "ascundea" de polițiști într-un copac!

Un violator în serie din Anglia se „ascundea” de polițiști într-un copac!

Joseph McCann, un violator în serie britanic, a fost prins ascunzându-se de autorități într-un copac! Joseph McCann (34 de ani), fusese eliberat în 2017, iar în patru zile a comis trei violuri.

Ultima oară, planurile lui mârșave i-au fost date peste cap de doi muncitori români, care au auzit victimele văitându-se. Când a constatat că are poliția pe urmele sale, bărbatul a vrut să scape urcându-se într-un copac! El a refuzat să se dea jos, a anunțat dailymail.co.uk.

Poliția crede că un prieten l-a ținut ascuns

A fost nevoie să vină negociatori profesioniști și un echipaj de ambulanță. În primele ore ale dimineții de luni, Joseph McCann a fost arestat. Orașul Cheshire a devenit teatrul unei operațiuni de amploare pentru prinderea periculosului violator în serie.

Acesta a răpit și a violat o femeie din nordul Londrei pe 21 aprilie, iar pe 25 aprilie a mai răpit două femei. Poliția crede că violatorul a fost ascuns la un prieten sau la un membru al familiei.


CORESPONDENȚĂ DIN BULGARIA | Mii de oameni pe străzile din Rakovski, în așteptarea Papei Francisc. Suveranul Pontif a salutat mulțimea din papamobil

Close
Închide
  Close