Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > ȘTIREA MEA - Veronica Gordon din Franța: "Nu pierd nicio ocazie să îmbrac costumul nostru popular"

ȘTIREA MEA – Veronica Gordon din Franța: „Nu pierd nicio ocazie să îmbrac costumul nostru popular”

Veronica Gordon, o româncă ce trăiește în Franța, alături de soțul său de origine scoțiană, ne-a spus "Ce înseamnă România pentru ea", aflându-se printre cei patru milioane de români care au decis să plece din țara lor natală, pentru un trai mai bun.

„Trăiesc în Franța, de un an alături de soțul meu care este scoțian, iubim tradițiile și respectăm țara în care trăim. Steagurile sunt scoțiene, al nostru și al Franței. În același timp, nu pierd nicio ocazie să îmbrac costumul nostru popular care mi-e foarte drag. În fotografie, sunt eu cu soțul meu, de Paști, înainte ca invitații să apară, pentru că le-am pregătit o masă autentic românească. Vă pup și vă iubesc”, ne-a scris Veronica Gordon.

Un al cititor din Franța, care ne-a scris, are o altă dorință: „Să schimbăm ceva, măcar pentru cei rămăși”!

VIDEO / Primii manifestanți au ajuns cu rulota în Piața Victoriei. A fost instalat și un cort.

Ce înseamnă România pentru voi, cei aproape patru milioane de români care ați decis să plecați?

Împărtășiti cu Libertatea modul în care păstrați vie amintirea locurilor din care ați plecat. Aveți un colț special în locuința dumneavoastră sau la birou? Ați arborat steagul României la fereastra locuinței din Spania, Italia, Marea Britanie, Germania, Canada sau Statele Unite? Ori ați pregătit o seară românească, cu mâncare tradițională, pentru prietenii din țara adoptivă?

Trimite-ne imagini sau videoclipuri și ele vor fi publicate pe libertatea.ro!

Dacă ai o informaţie, fotografie, captură, filmuleţ pe care vrei să le publicăm, trimite-le în formularul de AICI sau pe WhatsApp, la numărul 0729729000.

Mâine, 10 august, mulți dintre românii plecați în străinătate vor reveni în țară pentru mitingul diasporei. Pe rețelele de socializare au apărut deja imagini cu românii, care și-au pus drapelul la mașină și au pornit către București.


Citește și: VIDEO/ Nestingherit prin Spitalul de Psihiatrie. Un reporter Libertatea a refăcut traseul Victoriei Trandafirescu din ziua dispariției


 

Close
Închide
  Close