MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Victor Ponta, despre demisia lui Tudorel Toader. „Acum mă aștept să aud că e mason, securist”

Distribuie

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că Tudorel Toader a fost „tot timpul prezentat ca un profesor universitar”, dar se așteaptă ca ministrul demisionar al Justiției să fie catalogat drept „mason și securist”. De asemenea, fostul premier consideră că schimbarea miniștrilor reprezintă o tulburare a instituțiilor care creează un haos.

Victor Ponta este de părere că România poate bani cât timp există un ministru interimar la Fonduri Europene.

„Miniștrii nu-i schimbi așa cum schimbi cămașa, pentru că înseamnă o tulburare a instituțiilor pe care ei le conduc. De ce i-au schimbat? Nu cred că a înțeles cineva care a fost supărarea. Un haos care ține de guvernare. Vorbesc de faptul că Guvernul nu e al domnului Dragnea, nici a PSD, ci al României. Când creezi o criză e bine să fie de cât mai mică durată. Singura imagine e o guvernare haotică”, a declarat Victor Ponta, la Digi24.

Fostul premier a vorbit și despre ministrul Justiției Tudorel Toader care și-a publicat demisia pe Facebook.

„Toader a fost tot timpul prezentat ca un profesor universitar. Peste noapte, mă aștept să aud că e mason, securist, statul paralel ș.a.m.d. Stabilitatea e importantă. Dacă schimbi ceva, explici oamenilor de ce schimbi, așa iar aveam 3 ministere interimare. Un ministru la Fonduri Europene, cred că e al treilea, al patrulea ministru, acum iar toată lumea stă si nu lucrează, iar banii îi pierdem”, a afirmat Ponta.

„Eu cred că ce s-a deformat cel mai tare – e de vină Dăncilă – nu poți să bagi în cap oamenilor că partidul decide. Nu-i adevărat. Decide prim-ministrul, guvernul e al României. Doamna prim-ministru a acceptat această poziție. Responsabilitatea e față de toată lumea”, susține fostul premier.

PSD va numi miniștri interimari pentru portofoliile Justiției, Fondurilor Europene și Românilor de pretutindeni, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat cele trei propuneri trimise la Cotroceni de premierul Viorica Dăncilă.

Miniștrii interimari sunt Ana Birchall, la Justiție, Eugen Teodorovici, la Fonduri Europene, și Radu Oprea, la Ministerul pentru Românii de pretudindeni.

sursă foto: Hepta


Citește și:

Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!


 

Citește mai multe despre Tudorel Toader și Victor Ponta pe Libertatea.

Comentarii