De Răzvan Mihalașcu,

Victor Ponta este de părere că România poate bani cât timp există un ministru interimar la Fonduri Europene.

„Miniștrii nu-i schimbi așa cum schimbi cămașa, pentru că înseamnă o tulburare a instituțiilor pe care ei le conduc. De ce i-au schimbat? Nu cred că a înțeles cineva care a fost supărarea. Un haos care ține de guvernare. Vorbesc de faptul că Guvernul nu e al domnului Dragnea, nici a PSD, ci al României. Când creezi o criză e bine să fie de cât mai mică durată. Singura imagine e o guvernare haotică”, a declarat Victor Ponta, la Digi24.

Fostul premier a vorbit și despre ministrul Justiției Tudorel Toader care și-a publicat demisia pe Facebook.

„Toader a fost tot timpul prezentat ca un profesor universitar. Peste noapte, mă aștept să aud că e mason, securist, statul paralel ș.a.m.d. Stabilitatea e importantă. Dacă schimbi ceva, explici oamenilor de ce schimbi, așa iar aveam 3 ministere interimare. Un ministru la Fonduri Europene, cred că e al treilea, al patrulea ministru, acum iar toată lumea stă si nu lucrează, iar banii îi pierdem”, a afirmat Ponta.

„Eu cred că ce s-a deformat cel mai tare – e de vină Dăncilă – nu poți să bagi în cap oamenilor că partidul decide. Nu-i adevărat. Decide prim-ministrul, guvernul e al României. Doamna prim-ministru a acceptat această poziție. Responsabilitatea e față de toată lumea”, susține fostul premier.

PSD va numi miniștri interimari pentru portofoliile Justiției, Fondurilor Europene și Românilor de pretutindeni, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat cele trei propuneri trimise la Cotroceni de premierul Viorica Dăncilă.

Miniștrii interimari sunt Ana Birchall, la Justiție, Eugen Teodorovici, la Fonduri Europene, și Radu Oprea, la Ministerul pentru Românii de pretudindeni.

sursă foto: Hepta


Citește și:

Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!


 

Liviu Dragnea, discuții cu Costi Mocanu pentru preluarea șefiei TVR. Ce a cerut omul de televiziune și cum s-au încheiat negocierile
GSP.RO

Liviu Dragnea, discuții cu Costi Mocanu pentru preluarea șefiei TVR. Ce a cerut omul de televiziune și cum s-au încheiat negocierile

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile
HOROSCOP

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile