Mergi direct la conținut »
Vremea în județul Constanța. Cursuri suspendate, luni. Porturile au fost închise
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Vremea în județul Constanța. Cursuri suspendate, luni. Porturile au fost închise

Vremea în județul Constanța. Cursuri suspendate, luni. Porturile au fost închise

Vremea în județul Constanța, 26 februarie 2018. Județul Constanța este sub avertizare cod portocaliu de viscol, ninsori și ger. Din acest motiv, cursurile au fost suspendate, luni, iar porturile au fost închise. 

Autoritățile din Constanța au hotărât să suspende cursurile în toate școlile din întreg județul pentru ziua de luni, 26 februarie. Măsura a fost luată în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța și este valabilă pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ.

În funcție de cum va fi vremea, autoritățile vor decide dacă este necesară suspendarea cursurilor și în zilele următoare.

Din cauza vântului puternic, în judeţul Constanţa au fost închise porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea.

Din cauza condițiilor  meteo nefavorabile, pentru evitarea unor situații nedorite pentru pasageri, pe rutele Constanța – Mangalia, Constanța – Medgidia – Tulcea Oraș și Ciulnita – Slobozia Veche se reduce numărul trenurilor, traficul de călători între aceste localități urmând să fie preluat de restul garniturilor din grafice (www.cfrcalatori.ro / Mersul Trenurilor).

Vă reamintim că ne aflăm în plin Cod portocaliu de ninsori și viscol, în București și alte 12 județe, unde sunt așteptate ninsori abundente și viscol puternic, dar mai ales temperaturi extreme în România.


CITEȘTE ȘI…  Prognoza meteo pentru perioada martie – mai 2018. Cum va fi vremea în următoarele trei luni

GALERIE FOTO| Ninsoare la Roma. Întregul oraș a fost acoperit de zăpadă, un fenomen rar


Close
Închide
  Close