– Sensibilitatea pieselor tale, dar și a textelor, care au un mesaj profund, mă determină să fac un salt în trecut și să mă întorc în copilăria ta, care explică multe. Ți-ai pierdut tatăl pe când aveai doar 7 ani, iar lipsa figurii paterne lasă urme adânci. Când ai început să resimți cu adevărat această pierdere și cum s-a schimbat viața ta după acest moment?

– Nu cred că sensibilitatea pieselor mele se datorează unor asemenea traume din copilărie. Dar consider că, pe termen lung, aceste întâmplări au contribuit într-un fel sau altul la formarea caracterului meu. Experiențele de genul ăsta într-adevăr schimbă viața oamenilor radical, dar nu consider că mi-am pierdut tatăl, fie că mai e printre noi sau nu. Oamenii se pierd atunci când se uită, iar tatăl meu va trăi mereu în sufletul meu și al celor care l-au iubit, așa că eu nu l-am „pierdut“ niciodată pe tata. El mereu a fost cu mine și a trăit prin mine.

Apoi, mama ta a trebuit să-ți fie și mamă, și tată, și îmi imaginez că a făcut multe sacrificii pentru ca tu să ai o copilărie normală. Povestește-ne despre relația voastră!

– Nu cred că mi-ar ajunge pagini în revista voastră ca să pot vorbi atât cât vreau despre cât de frumos și de puternic este acest Om. Mama e cel mai bun prieten al meu, exemplul meu de viață și cel mai bun profesor pe care l-am avut vreodată, de la ea, pe lângă multe, multe, multe lucruri, l-am învățat și pe cel mai important, și anume să iubesc. Îi sunt recunoscător Lui Dumnezeu pentru că o am în viața mea.

Cum arăta chilia unde mai multe femei acuză că au fost agresate sexual de Visarion Alexa. „Ticsită cu icoane și fotografii”, apare în reportaje și interviuri
Recomandări
Cum arăta chilia unde mai multe femei acuză că au fost agresate sexual de Visarion Alexa. „Ticsită cu icoane și fotografii”, apare în reportaje și interviuri

Nu ai fost copil unic la părinți, mai ai o soră, adolescentă, Nătălița, despre care mi-ar plăcea să ne povestești… Și apropo de copii, te vezi tată? Îți dorești o familie numeroasă?

– Nătălița este cel mai blând suflet pe care îl cunosc, o iubesc enorm și mă mândresc cu ea. O văd cum crește și se face din ce în ce mai frumoasă și mai responsabilă. Datorită ei am învățat foarte multe lucruri, am început să mă maturizez probabil în momentul în care ea s-a născut. Referitor la a doua întrebare, răspunsul meu este DA, mă văd un tată iubitor și fericit. Dar nu vreau să forțez lucrurile pe partea asta, prefer să vină natural.

De cât timp nu ai mai fost acasă, la familie? De cine și de ce îți e cel mai dor?

– Familia o port în suflet, mereu ne sunăm și ne scriem mesaje. Iar dacă e să vorbim despre distanța dintre București și Chișinău, am fost recent la Chișinău și am susținut un concert, după care mi-am văzut și familia.

Cum se înțelege cu mama lui

Îți trimite mama ta pachete cu mâncărurile tale preferate? Ce obișnuiai să mănânci acolo și aici nu ai găsit?

– Mama își dorește să îmi trimită tot felul de chestii, am avut mai multe discuții și divergențe pe acest subiect, doar că eu nu sunt deloc fanul „pachetelor“. Mâncarea pe care o gătește mama o prefer atunci când sunt cu ea la aceeași masă. Pentru mine, aici e magia acestor bucate.

Dacă războiul din Ucraina e doar începutul, iar Rusia și China vin după Occident? Conducerea Poloniei se pregătește, a noastră doarme
Recomandări
Dacă războiul din Ucraina e doar începutul, iar Rusia și China vin după Occident? Conducerea Poloniei se pregătește, a noastră doarme

Cum te vezi, să zicem, peste zece ani?

– În primul rând, vreau să fiu sănătos și peste zece ani, ca să pot să fac orice mi-ar trece prin cap. Cochetez cu mai multe idei, dar ce voi face exact știe doar Dumnezeu. Prefer să cred că, orice voi face și oriunde voi fi peste zece ani, voi fi un om fericit.

Articol preluat de pe site-ul Viva.ro

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.