Primarul îi invită pe clujeni să se plimbe în Parcul Ștefan cel Mare, din spatele Teatrului Național și în Parcul Farmec încă de vineri după-amiaza.

Dacă Parcul Farmec va intra încă de mâine în procedura de recepție, nu același lucru se va întâmplă la Parcul Ștefan cel Mare, din spatele Teatrului.

„La Parcul Ștefan cel Mare au mai apărut două lucrări suplimentare, ca urmare a solicitărilor celor de la teatru. Partea cu scena în aer liber a apărut ulterior, nu face parte din lucrările inițiale. Noi nu le-am spus celor de la teatru că nu vrem să facem o scenă în aer liber pentru spectacole și evenimente publice. Deci scena va fi pusă la începutul anului viitor, pentru că trebuie adusă și montată”, a spus Emil Boc la postul de radio Napoca Live.

Primarul a mai precizat că parcul va fi deschis pentru public de mâine, pentru că nu va ține nimeni gardurile până când se finalizează procedurile de recepție a lucrărilor.

Mai multe, pe Cluj24.ro.

Foto: Parcul Ștefan cel Mare/Facebook/Emil Boc

 

Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Belucci, i-a dat un tablou de Grigorescu”
GSP.RO
Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Belucci, i-a dat un tablou de Grigorescu”
Urmărește-ne pe Google News
Comentarii (1)

misu50   •   29.12.2022, 13:44

Cam prea putina iarba si prea multe dale...Or fi din marmura "prietenului" Videanu?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.