MENIU CAUTĂ

Adelina Pestrițu a pus pe toată lumea pe jar. S-a căsătorit cu Virgil?

Distribuie

O scurtă declarație pe care a făcut-o Adelina Pestrițu în ziua botezului fiicei ei a pus pe toată lumea pe jar. Toți s-au întrebat dacă vedeta s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Virgil.

Pe contul ei de Instagram, dar și pe cel de Facebook, Adelina Pestrițu a postat o fotografie din biserica în care a fost creștinată fiica sa și a lui Virgil Șteblea, Zenaida Maria. În imagine, cei doi apar ținându-se de mână, însă mesajul scurt cu care Adelina Pestrițu a însoțit imaginea a pus pe toată lumea pe jar.

„Al meu soț ♥️”, a scris fosta vedetă de televiziune.

„Sunteți căsătoriți?”, „De când soț?”, au fost câteva dintre întrebările prietenilor virtuali.

Despre cei doi se știe că nu sunt căsătoriți, ba chiar au declarat, într-un interviu pentru revista Viva că nunta urmează să aibă loc anul viitor.

„Noi o plănuim să o facem undeva anul viitor, nu ştim unde se va întâmpla. Botezul în noiembrie. Am considerat că este o perioadă prielnică pentru acest botez”, spunea Adelina Pestrițu.

„Visez la acea zi şi trebuie să fie perfectă. Nu doar că ne dorim, ci trebuie. O să fie o petrecere foarte mare. Tema o să fie basm, ceva… nu ne dorim o simplă petrecere, ci ceva special. De aceea am separat evenimentele”, adăuga ea.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. Sâmbătă, 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica saZenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.


Citește și: VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

 

Citește mai multe despre Virgil Steblea, botez, întrebări și sot pe Libertatea.

Comentarii