Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO - Adelina Pestrițu și-a botezat fetița, pe Zenaida! Ce ținute a ales pentru marele eveniment

FOTO – Adelina Pestrițu și-a botezat fetița, pe Zenaida! Ce ținute a ales pentru marele eveniment

Adelina Pestrițu își botează fetița! "Astăzi e o zi mare pentru noi!", a scris vedeta pe Facebook, înainte să își facă apariția la biserica din centrul Capitalei, acolo unde a avut loc marele eveniment. Vedeta a optat pentru un botez alb. Atât ea, cât și fiica ei au fost îmbrăcate în alb.

„O creștinăm pe prințesa noastră, după care vom petrece până dimineață alături de prietenii noștri și familii”, a anunțat vedeta TV, care a ajuns deja la biserica la care va fi botezată fiica ei, Zenaida Maria.

Ce ținute a ales Adelina Pestrițu pentru botezul fiicei sale, Zenaida  Maria

„Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate. De la bun început am știut că-mi doresc o ținută decentă, cu pantalon, sacou și pălărie. Pălăria mi se pare că este elementul surpriză în acest outfit și care îl completează perfect. Îmi plac detaliile fine, tocmai pentru asta, am rugat-o pe Andreea de la Mmarquise să-mi croiască mânecile cu acel detaliu la umeri. Am mers pe linii drepte, fără decolteuri sau picioare goale la vedere. Respect faptul că merg într-o biserică unde o vom boteza pe fetița noastră, iar ținuta trebuie să fie una corespunzătoare din toate punctele de vedere”, a mai scris Adelina Pestrițu.

Cât despre ținuta micuței, Adelina a scris că a fost foarte atentă la materiale. „Am ținut cont că pielea ei este sensibilă și are nevoie de un material foarte fin și delicat – tot alb, pentru a fi la asorté cu mami”, a completat ea.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

„Vă spun doar atât – ținuta mea de seară va fi mult mai sexy, iar pe cea a lui Zeny încă n-am văzut-o pentru că tradiția spune că nasa trebuie să o costumeze pe finuță, după botez. Și eu sunt în mega suspans!”, a mai scris aceasta.

Vedeta de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea.


Citește și:

VIDEO/ Raluka și Liviu Teodorescu, destăinuiri despre relația cu părinții lor: „Ne mai certăm, aruncăm cu chestii unul în altul”

Close
Închide
  Close