De Petre Dobrescu,

Lista prezentatorilor este completată de James Corden, Beanie Feldstein, Zack Gottsagen, Shia LaBeouf, George MacKay, Steve Martin, Maya Rudolph și Sigourney Weaver, conform agerpres.ro.

Penelope Cruz va anunța titlul filmului recompensat cu premiul Oscar la categoria “cel mai bun lungmetraj internațional”.

“Dolor y gloria”, în regia lui Pedro Almodovar, în care Penelope Cruz joacă un rol secundar, este nominalizat la această categorie, dar, potrivit criticilor de specialitate, filmul sud-coreean “Parasite” este marele favorit.

Cele mai multe nominalizări la Oscar și, prin urmare, șanse să ia cele mai multe statuete are ”Joker”. Alte filme cu multiple nominalizări la Oscar 2020 sunt ”1917”, ”The Irisman” și ”Once Upon a Time… in America”.

Meniu vegetarian la Oscar

Numele dezvăluite joi de Academia de Științe și Arte Cinematografice de la Hollywood se adaugă grupului de actori deja anunțați pe lista prezentatorilor de la gala Oscar 2020, între care se află Mahershala Ali, Zazie Beetz, Timothée Chalamet, Olivia Colman, Will Ferrell, Gal Gadot, Mindy Kaling, Regina King, Julia Louis-Dreyfus, Rami Malek, Lin-Manuel Miranda, Anthony Ramos, Mark Ruffalo, Kelly Marie Tran și Kristen Wiig.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Cea de-a 92-a ediție a premiilor Oscar va avea loc pe 9 februarie la Dolby Theatre din Los Angeles și, pentru al doilea an consecutiv, nu va avea un prezentator principal.

În 2019, Academia a decis să renunțe la maestrul de ceremonii după ce actorul ales, actorul de comedie Kevin Hart, a decis să nu mai prezinte gala în urma controversei generate de comentariile homofobe pe care le publicase pe Twitter în urmă cu câțiva ani.

O gală Oscar fără prezentator nu mai avusese loc de 30 de ani, însă criticii de specialitate au apreciat desfășurarea ceremoniei din 2019, iar alte gale, precum cea a premiilor Emmy pentru televiziune, au optat apoi pentru același format.

O altă tendință la care s-a aliniat Oscarul este vegetarianismul. Vedetele vor fi așteptate la petrecerea de după decernarea premiilor cu un meniu preponderent vegetarian.

Citeşte şi:

Primăria București devine dezvoltator imobiliar! O companie municipală a cumpărat un proiect de 600 de apartamente în Ghencea

Ministrul Sănătății s-a angajat prin contract că, dacă Parchetul îl va întreba ceva despre Polisano, el ”are obligația de a înștiința în maximum 24 de ore” clinica!

Cum văd britanicii Brexitul. Despărțirea de UE, pe prima pagină a tuturor publicațiilor din Regat

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală