Mergi direct la conținut »
Câte kilograme a luat Anca Serea în șapte luni de sarcină
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Câte kilograme a luat Anca Serea în șapte luni de sarcină

Câte kilograme a luat Anca Serea în șapte luni de sarcină

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea se află în cea de-a șaptea lună de sarcină. Vedeta a dezvăluit cât a luat în greutate.

De Dana Aramă,

Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi SînăVedeta are cinci copii . Fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea este însărcinată în șapte luni, cu cel de-al șaselea copil. Vedeta va aduce pe lume o fetiță.

„Am luat patru kilograme, ma simt excelent. Nu am pofte, nu am grețuri, nimic, e un bebe tare cuminte. Voi naște tot natural, ca pe toți ceilalți copii ai mei. Doar nu o să mă apuc acum, la al șaselea, să fac cezariană!”, a declarat Anca Serea pentru click.ro.

Vedeta a dezvăluit că, cel puțin deocamdată, nu a cumpărat foarte multe lucruri pentru Leeah, fetița pe care urmează să o aducă pe lume.

„Am fost și i-am cumpărat un carucior, hăinuțele urmează. Copiii noștri de-abia își așteaptă surioara. De altfel, Sarah a fost cea care a ales numele micuței, sunt foarte entuziasmați. Pe noi sarcina nu ne-a luat prin surprindere, o așteptam. Nu am spus niciodată că nu mai vreau copii, poate să mai vină și al șaptelea”, a explicat ea.


Citește și:

VIDEO | Dezbaterea „EU contez, EU votez”: 5 candidați la europarlamentare au discutat despre fonduri europene, justiție, mari proiecte, prezența la vot. „Pe oameni nu-i interesează ordonanțele, ci WC-ul din curtea școlii”

 

 
 
Close
Close
Închide