Mergi direct la conținut »
Deea și Dinu Maxer au sărbătorit 11 ani de căsătorie. "Toate dorințele mele s-au împlinit" Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Deea și Dinu Maxer au sărbătorit 11 ani de căsătorie. "Toate dorințele mele s-au împlinit"

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit 11 ani de căsătorie. „Toate dorințele mele s-au împlinit”

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit 11 ani de mariaj. Cu această ocazie, vedeta a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

Deea Maxer este căsătorită cu cântărețul Dinu MaxerCei doi artiști, care au împreună un băiețel pe nume Andreas. În data de 16 mai 2019, Deea Maxer a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Vedeta și partenerul ei de viață au aniversat 11 ani de căsătorie. Cei doi au ieșit la o cină împreună cu fiul lor. Cu ocazia aniversării a 11 ani de mariaj, Deea Maxer a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

„11 ani de căsătorie! La mulți ani și frumoși împreună să trăim!
Nu mai e de mult vorba doar de noi doi… La un moment dat universul nostru era format de trei… Urmează să devenim patru și cu această ocazie toate dorințele mele s~au împlinit!
Dorințele mele sunt și ale tale Dinu Maxer Speranțele tale sunt și ale mele. Iubirea ta este a mea. Pasiunea mea este a ta. Tu al meu. Eu a ta.
Până la sfârșitul vieții! Te iubesc!La mulți ani ❤️ #11ani #casnicie #universulnostru #noi4 #ti #maxerii #aniversare”, a scris vedeta.

Close
Închide
  Close