De Dragoș Tănase,

„Mă simt destul de bine. Am participat la multe repetiţii în ultimele săptămâni”, a declarat Mick Jagger pentru un post de radio din Toronto, Q107, dezvăluind că a făcut şi câteva exerciţii în sala de gimnastică în aceeaşi dimineaţă.

Trupa The Rolling Stones anunţase, la sfârşitul lunii martie, că turneul său nord-american, programat în vara acestui an, a fost amânat întrucât Mick Jagger .

Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, a publicat la rândul lui o declaraţie la acea vreme, în care a prezentat scuze fanilor şi i-a asigurat că va „munci din greu” pentru a reveni pe scenă cât mai curând.

Apoi, în luna mai, după operaţia pe cord, Mick Jagger a publicat pe internet o înregistrare video care îl arăta în timp ce repeta cunoscutele sale mişcări de dans în vederea reluării acestui turneu, amintește Agerpres.

În interviul acordat pentru postul radiofonic Q107, rockerul britanic a spus că el şi colegii lui de trupă vor alege în această perioadă piesele pe care le vor cânta în concertele programate în turneul nord-american.

„Încercăm să alegem unele pe care nu le-am mai cântat în anii recenţi, lucruri pe care nu le-am mai făcut în trecut. De cele mai multe ori, oamenii nu vor să aibă parte de prea multe lucruri necunoscute. Oamenilor le plac doar doze mici de neobişnuit. Ei nu vor ceva 100% neobişnuit”, a explicat celebrul rocker britanic.

Seria reprogramată de concerte pe care trupa The Rolling Stones la va susţine în vara acestui an în America de Nord va debuta pe 21 iunie cu un show în oraşul Chicago.

FOTO: Northfoto

Citește și:
Rolling Stones și-a anulat concertele din SUA și Canada. Mick Jagger este bolnav