Mergi direct la conținut »
Pe ce își cheltuia Adelina Pestrițu banii. "Mi-am dat ultimele finanțe"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Pe ce își cheltuia Adelina Pestrițu banii. "Mi-am dat ultimele finanțe"

Pe ce își cheltuia Adelina Pestrițu banii. „Mi-am dat ultimele finanțe”

Adelina Pestrițu a recunoscut că îi place să meargă la shopping, la cumpărături. Vedeta a dezvăluit pe ce cheltuia banii.

Într-o postare pe care a făcut-o pe blogul său, Adelina Pestrițu a vorbit despre perioada reducerilor din magazine. Bruneta a povestit și cum obișnuia să își cheltuie banii înainte de a deveni mămică. Era înnebunită să meargă prin magazine în perioada reducerilor, pentru a-și cumpăra haine și pantofi.

„Nu de puține ori mi s-a întamplat să-mi doresc unele outfit-uri și să nu mi le permit. Ca orice om, muncesc pentru banii pe care îi caștig și de când am devenit mamă sunt parcă și mai responsabilă decât înainte. Și este cât se poate de firesc. Reducerile sunt cele care mă salvează și mă ajută să împac și „capra și varza”.

Altele sunt prioritățile acum. Și totuși, trebuie să recunosc că cea mai mare pasiune a mea rămân pantofii, urmați de rochii și parfumuri. Aș cumpăra în neștire și de cele mai multe ori, atunci când vreau să ies din casă parcă tot nu găsesc ce-mi doresc în dressing-ul meu„, a spus Adelina Pestrițu pe blogul ei.

„Îmi amintesc cu zâmbetul pe buze de câte ori mi-am dat ultimele finanțe pe haine cumpărate la reduceri. Aveam impresia că este ultima mea sansă de a avea ceea ce-mi doresc. Și vreți să vă mai spun ceva?! Pană la urmă fiecare om are o plăcere nevinovată, o bucurie, ceva pentru care și-ar risca economiile. Mă bucur că nu am alte placeri/vicii mai costisitoare și dăunătoare”, a adăugat ea.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Adelina  Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica saZenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

Citește și: Libertatea, despre publicitatea mincinoasă din propriul ziar, din presă, de pe TV și de pe internet! Afacerea suplimentelor alimentare care promit că te vindecă de cancer!

 

Close
Închide
  Close