Mergi direct la conținut »
Poza cu care Daniela Gyorfi a stârnit val de reacții. "Te-ai mutilat de la atâtea operații estetice"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Poza cu care Daniela Gyorfi a stârnit val de reacții. „Te-ai mutilat de la atâtea operații estetice”

Daniela Gyorfi a stârnit un val de reacții cu o fotografie pe care a postat-o pe contul său de Instagram. Internauții au apreciat-o, dar au și criticat-o.

De Dana Aramă,

 

Cântăreața Daniela Gyorfi a publicat o imagine în care apare fotografiată de aproape.

Imediat ce au văzut poza respectivă, internauții s-au grăbit să comenteze.

„Ce-i cu poza asta…”, „Oribilă, jur! Te-ai mutilat de la atâtea operații estetice”, au criticat-o unii dintre internauți.
Însă, cei mai mulți dintre cei care o urmăresc în mediul online i-au trimis foarte multe mesaje frumoase, prin care își exprimă admirația față de artistă:
„Ești superbă, draga mea. Își doresc tot binele din lume”, ” Ești o fată modestă, îmi place mult, nu ești ca alte vedete. Mulțumim că ești așa’, ” Mereu sexy, mereu frumoasă, o adevărată divă’, „La cum ai crescut și ce greutăți ai avut draga mea, mama ta, Dumnezeu să o ierte, nu s-at bucura să te vadă că ești tristă. Caută să te bucuri de fiecare clipă trăită alături de familia pe care o ai”, „te văd un om frumos și o învingătoare”.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste de pe scena muzicală din România. În plan personal, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George TalCei doi împreună o fetiță, Maria.

Citește și: Închis în 2012, patinoarul Mihai Flamaropol din București are cel mai lent ritm de construcție: 35% în 7 ani! Primăria a vrut să rezilieze contractul!

 

Close
Închide
  Close