Mergi direct la conținut »
Robbie Williams ar putea suferi de sindromul Asperger, o formă de autism. Ce declară artistul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Robbie Williams ar putea suferi de sindromul Asperger, o formă de autism. Ce declară artistul

Robbie Williams ar putea suferi de sindromul Asperger, o formă de autism şi a mărturisit că simte că ceva lipseşte la el. Artistul a menţionat, recent, că s-a confruntat cu depresia şi anxietatea şi a povestit, de asemenea, detalii despre lupta sa cu drogurile şi abuzul de alcool.

”Am o boală în cap care vrea să mă omoare”, spunea fostul component al trupei Take That. Cântăreţul, în vârstă de 44 de ani, a explicat că în capul lui se dă ”o muncă destul de grea”. Mai mult, anul trecut, el și-a anulat mai multe concerte din turneul său european. 

”Ceva lipseşte în mine, am lacune mari”, a declarat el într-un interviu acordat Radio 2. ”Poate (fi) Asperger sau autism. Nu ştiu în ce spectru mă aflu, dar ceva este”, a adăugat el.

„Am o compulsie interesantă, dependenţă, boală mintală aş putea spune”, a declarat fostul membru al trupei Take That, completând: ”Aş fi suferit de asta (indiferent) dacă eram starul pop Robbie Williams, sau muncitorul Robbie Williams”.

Robbie Williams este căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, în vârstă de 39 de ani, cuplul având împreună doi copii, o fetiţă de 5 ani, Teddy, şi un băieţel de 3 ani, Charlton. Chiar soția lui a fost cea care a dezvăluit că Robbie Williams a scăpat de problemele psihice cu ajutorul injecțiilor cu testosteron.

Joi, 28 iunie, muzicianul a fost protagonistul unei apariţii surpriză în cadrul unui concert susţinut la Amsterdam de starul pop britanic Ed Sheeran, notează Agerpres.

La începutul acestei luni, Williams a declanşat o controversă după ce a făcut un gest obscen la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal 2018, arătând degetul mijlociu spre camera de filmare, în timpul transmisiunii în direct.

Și, chiar dacaă Robbie Williams a fost vedeta ceremoniei de deschidere, ulterior acesta a fost acuzat că ”și-a vândut sufletul dictatorului Putin” după concertul din deschiderea Cupei Mondiale.

Revenind la Sindromul Asperger, acesta este o formă de autism, ce include tulburări în privinţa interacţiunilor sociale şi a posibilităţilor de comunicare. Iniţial, Hans Asperger a descris acest sindrom ca pe „o psihopatie autistică” dar, după moartea sa în 1980, boala a primit numele savantului austriac.


Citește și: REPORTAJ/ Un joc la modă în anii 80, readus la viață. Totul a pornit în glumă și s-a terminat cu diplome și cupe!


 

Close
Închide
  Close