De Livia Lixandru,

UPDATE 15 februarie 07.00: Vineri seară, Theodor Marcu, un băiețel de 6 ani care face calcul japonez mental, a primit Golden Buzz. Andi moisescu a fost cel care a apăsat butonul auriu și l-a trimis pe micuț direct în semifinale.

UPDATE 8 februarie 10:50: Gennady Tkachenko-Papizh și Erno Varga au primit primele golden buzz-uri din acest sezon.

UPDATE 7 februarie, 22.30: Vlad Ciobanu, un băiețel de numai 4 ani, din Chișinău, a impresionat juriul și publicul, la ediția din această seară a show-ului Românii au talent, cu o interpretare de excepție a unei poezii patriotice.

Copilul i-a lăsat mască pe oamenii prezenți în sală când le-a a declarat că știe aproape 100 de poezii.

În prima ediție a sezonului 10 Românii au talent, Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre au fost uimiți de momentele remarcabile care i-au făcut să aplaude în picioare.

”Am venit să demonstrez că puterea românească de creație nu se pierde” la cei care vor reuși ”un experiment audio-vizual”, a spus Mihai Petre, despre diversitatea talentelor care au urcat pe scenă și care au întrecut așteptările juraților.

Românii au talent, sezonul 10 - Bartoș și Smiley

Unul dintre momentele care au oprit timpul în loc a avut parte de o introducere neașteptată din partea concurenților:  ”Este considerat unul dintre cele mai periculoase acte artistice. Vom încerca să sfidăm limitele gravitației”. Ce moment vor prezenta aceștia și ce-l va face pe Andi să declare: ”Acum mi-am dat seama cum se zăpăcește o femeie” aflăm în prima ediție.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Seara a fostcompletată de momentele surprinzătoare de cântat și dans. ”Dansez, doar nu am venit să spun o rugăciune”, a declarat o profesoară de religie înainte de a urca pe scenă, decisă să-i învețe pe toți cei din sală stilul de dans Idilio. Iar un tânăr, întors din Spania, a transmis un puternic mesaj prin versurile sale: ”Nimic n-a scos România afară din inima mea”.

Ana Maria Pantaze a câștigat Românii au talent, sezonul 9

Sezonul 9 al emisiunii Românii au talent, de la Pro TV, s-a încheiat vineri seară, 31 mai 2019. Ana Maria Pantaze a fost marea câștigătoare.

În urma voturilor publicului, câștigătoarea sezonului 9 al emisiunii Românii au talent a fost desemnată Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a impresionat cu vocea ei.

Ana Maria Pantaze a fost cea care a obținut Golden Buzz de la juratul Mihai Petre. „Vreau să mulțumesc tutoror că au avut încredere în mine. Nu mă pricep la discursuri”, a declarat Ana Maria Pantaze.

Citeşte şi:

O nouă alertă meteo | Cod portocaliu de ninsori în 18 județe

Un director din Poliția Locală Sector 4 conduce un Mercedes de 150.000 euro. Tatăl său e șeful ADP Sector 4, mama – subprefectul Capitalei

Mădălina Ghenea nu se mai ascunde. A publicat prima imagine alături de iubitul ei. Actrița radiază de fericire

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală