MENIU CAUTĂ
31 Mar. 2018 16:54

Vestea extraordinară dată de Andra. Fanii sunt în extaz

Distribuie

Andra le-a dat o veste mare fanilor săi, deloc puțini la număr. Artista i-a făcut fericiți pe foarte mulți dintre ei.

Andra, care încasează o sumă frumușică de la Pro TV, acolo unde este jurat, are foarte mare succes la public, iar spectacolele ei sunt așteptate cu sufletul la gură de admiratori.

Andra, care a dezvăluit că va petrecere sărbătorile pascale alături de familia sa, a făcut un anunț, pe contul său de pe o rețea de socialzare, car îi privește direct pe fanii săi aflați dincolo de granițele țării.

Artista le-a transmis acestora că urmează să susțină un concert în Londra, la începutul lunii iunie. Vestea a fos foarte bine primită de admiratorii celebrei cântărețe, care abia așteaptă să o vadă în concert.

„Vă aștept dragi români din Marea Britanie pe 3 iunie la un spectacol al bucuriei și al iubirii. Am gândit pentru voi o versiune a show-ului AIEVEA care sper să va meargă la suflet și să vă aline dorul de țara. Muzica, mai ales dacă e în limba ta maternă, are un efect magic, de optimism și energie, oricine ai fi, oriunde te-ai afla!”, este anunțul făcut de Andra pe pagina sa de pe o rețea de socializare.


Citește și: INTERVIU/Andrian Candu, președintele Parlamentului din Republica Moldova: ,,Vrem să știm clar ce avem de făcut pentru a ajunge membri UE”/VIDEO


 

Citește mai multe despre concert, Fani, Londra și vestea pe Libertatea.

Comentarii