Mergi direct la conținut »
Vladimir Drăghia își dă de gol soția. "Spunea că mă bate de-mi sună apa-n cap"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vladimir Drăghia își dă de gol soția. "Spunea că mă bate de-mi sună apa-n cap"

Vladimir Drăghia își dă de gol soția. „Spunea că mă bate de-mi sună apa-n cap”

Vladimir Drăghia a dat-o de gol pe soția sa, Alice, cu care a fost împreună în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul Exatlon.

De Dana Aramă,

Vladimir Drăghia a fost prezent în cea de-a treia ediție a show-ului Exatlon România, de la Kanal D. El a mers în Republica Dominicană pentru a fi antrenorul echipei Faimoșilor. Nu a mers singur în Republica Dominicană, ci împreună cu soția sa, Alice Cavaleru, și cu fiica lor, Zora.

În Republica Dominicană, partenera de viață a lui Vladimir Drăghia a vrut să încerce traseele pe care concurează cei aflați în competiția Exatlon. Vladimir Drăghia a povestit ce reacție a avut soția sa.

„Poză cu @alice.cavaleru care mă implora să o iau de acolo, că face pe ea de frică. Asta după ce o făcea pe super șmechera acasă, pe canapea. Spunea că „mă bate de-mi sună apa-n cap pe traseele de la Exatlon”.  Acum, întoarsă acasă, iar a prins curaj. O fi de la canapea…”, a explicat Vladimir Drăghia.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului trecut. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

Citește și: Cum s-au făcut jocurile la Bruxelles pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi ca procuror-şef european: Europarlamentarii români au încercat să influenţeze votul colegilor lor

 

Close
Închide
  Close