Mergi direct la conținut »
FOTO | Vladimir Drăghia a izbucnit în hohote de plâns când și-a revăzut fetița
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Vladimir Drăghia a izbucnit în hohote de plâns când și-a revăzut fetița

FOTO | Vladimir Drăghia a izbucnit în hohote de plâns când și-a revăzut fetița

Echipa Faimoșilor de la Exatlon a primit un premiu special după ce a reușit să-și adjudece victoria în jocul difuzat sâmbătă. Concurenții au primit mesaje de acasă, iar Vladimir Drăghia a fost vizibil emoționat să-și vadă fetița. 

Vladimir Drăghia nu și-a putut stăpâni emoția atunci când a primit un mesaj de acasă. Iubita concurentului de la Exatlon, Alice, i-a făcut o surpriză bărbatului pe care îl iubește.

Partenera de viață i-a pregătit un mesaj în care în prim-plan a fost fetița lor, Zora. La vederea micuței, Vladimir a izbucnit în hohote de plâns.

Vladimir Drăghia a plâns în hohote când și-a văzut fiica

Vladimir Drăghia a plâns în hohote când și-a văzut fiica (foto captură KanalD)

„Mă așteptam să fie mai schimbată decât o lăsasem, dar nu este. Mi-a părut bine că nu am văzut alt copil, era tot al meu”, a spus Drăghia.

Vladimir a primit un mesaj de la Alice și Zora

Vladimir a primit un mesaj de la Alice și fiica lui, Zora (foto captură KanalD)

Vladimir Draghia este unul dintre cei mai buni atleți din tabăra Faimoșilor de la Exatlon. El este plecat de câteva luni în Republica Dominicană, acolo unde se filmează reality-ul show-ul difuzat la Kanal D.

Vladimir a devenit celebru după ce a participat la emisiunea ”Burlacul”. Relaţia cu Alice a început în 2016, iar în luna iulie a anului 2017, cei doi au devenit părinți.


VIDEO. Fetița Roxanei Ciuhulescu, de la o extremă la alta. La început n-a vrut frățior, acum îi pupă vedetei burtica


 

Close
Închide
  Close