Mergi direct la conținut »
Vladimir Drăghia s-a căsătorit. Primele imagini de la nunta pe malul mării | FOTO Galerie foto
9imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vladimir Drăghia s-a căsătorit. Primele imagini de la nunta pe malul mării | FOTO

Vladimir Drăghia s-a căsătorit. Primele imagini de la nunta pe malul mării | FOTO

Vladimir Drăghia s-a căsătorit sâmbătă, 21 iulie 2018, cu alesa inimii sale, Alice Cavaleru. Cei doi au arătat superb la cel mai important eveniment din viața lor.

De Dana Aramă,

Zi emoționantă pentru actorul Vladimir Drăghia. Acesta s-a căsătorit sâmbătă, 21 iulie 2018, cu iubita sa, Alice Cavaleru. Cei doi au împreună o fetiță adorabilă, care se numește Zora.

La evenimentul care a avut loc pe plajă, la malul mării, mirii au fost relaxați și tot timpul zâmbitori. Emoționați, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au stat tot timpul împreună.

S-au ținut de mână, au fost foarte atenți unul cu celălalt și au oferit una dintre cele mai frumoase imagini în timp ce dansau îmbrățișați.

La nuntă, Alice Cavaleru a purtat o rochie vaporoasă, perfectă pentru o ceremonie la malul mării. Rochia i-a venit superb pe silueta impecabilă. Mirele Vladimir Drăghia a ales și el o ținută lejeră: pantaloni și o cămașă de culoare albă.

Pe durata zilei, Vladimir Drăghia și-a făcut timp și să o plimbe cu căruciorul pe fetița lui, Zora.

După nuntă, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor petrece luna de miere în Maroc.

„Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia”, anunța Vladimir Drăghia înainte de nunta cu Alice Cavaleru.

 

FOTO: capturi pagina de Facebook click.ro / Verdict.ro


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 21 – 27 iulie 2018. Soarele va intra în zodia Leului. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă. Lună Plină în Vărsător


 

Close
Închide
  Close