Horoscop martie 2023 – Zodia Berbec

Luna martie este luna cea mai bogată în evenimente pentru zodia ta. Mercur și Soarele vor ajunge în Berbec după data de 19 martie, iar Luna nouă va răsări în Berbec pe data de 21 martie. Conjunctura astrală îți aratăcă este timpul să treci la acțiune și să te implici în proiectele dificile, pe care le-ai ocolit până acum. Chiar dacă ceea ce vrei să faci implică o sumă foarte mare de bani, îl ai de partea ta pe Mercur care te ajută la negocieri. Nu semna niciun contract şi nu da bani în avans, până nu eşti sigură că este în avantajul tău. Conjunctura astrală este favorabilă, așa că vei avea parte de succes!

Horoscop martie – Zodia Taur

Viaţa personală va trece prin diverse schimbări mici, dar foarte importante pentru liniştea ta sufletească. Se anunţă o perioadă armonioasă în horoscop martie 2023, iar astrele vor aduce vești bune de la cei dragi, de la soț sau de la părinți. Situația financiară se va îndrepta și este posibil ca, la mijlocul lunii martie, să te bucuri de câștiguri mai mari decât de obicei. Tranzitul lui Venus din Berbec în zodia Taurului, în a doua jumătate a lunii îți va oferi clipe de pasiune și evenimente frumoase pentru relația de cuplu.

Cum a încercat Gazprom să-și salveze firmele din România de la sancțiunile internaționale. Reacția autorităților de la București
Recomandări
Cum a încercat Gazprom să-și salveze firmele din România de la sancțiunile internaționale. Reacția autorităților de la București

Horoscopul lunii martie 2023. Zodia Gemeni

În prima jumătate a lunii martie este posibil să te confrunți cu probleme financiare din cauza persoanelor care îţi datorează bani sau care nu te pot plăti la timp. Poate fi vorba de clienţi, de prieteni sau chiar de şefi care găsesc tot felul de scuze şi întârzie plata salariului. Bugetul tău personal se va reface spre mijlocul lunii martie. În a doua jumătate a lunii vor veni zile mai frumoase, îți faci planuri noi cu persoana iubită și te gândești la călătorii peste hotare.

Horoscop martie 2023 – Zodia Rac

Bucură-te de zilele senine din luna martie și organizează mici evenimente și distracții alături de persoana iubită. Păstrează o atmosferă cât mai echilibrată în relaţia intimă şi nu reacţiona exagerat dacă soţul mai face și greşeli. Marte traversează zodia Gemenilor, așa că micile neînțelegeri sau situații delicate pot fi rezolvate cu puțină bunăvoință. După data de 21 martie, când Luna nouă intră în Berbec vor veni zile prielnice pentru activități noi, pentru investiții în casă și pentru achiziții de care are nevoie întreaga familie.

Horoscop martie 2023 – Zodia Leu

Fii receptivă la schimbările de la serviciu și acordă mai multă atenție obligațiilor și proiectelor mai dificile. Prima jumătate a lunii martie, creativitatea și inspirația te vor ajuta să te bucuri de succese profesionale, dacă ești ambițioasă. După data de 21 martie, când Luna nouă intră în semnul de Foc al Berbecului, îți va merge din plin și vei reuși să pui capăt unei situații incerte, din care nu aveai decât pierderi. Vei aduna bani și vei reuși să te ocupi de lucrurile care necesită reparații ample, poate chiar de renovarea casei.

Liniște, vin alegerile! Europarlamentarele, abandonate. Localele captează atenția, dar în surdină
Recomandări
Liniște, vin alegerile! Europarlamentarele, abandonate. Localele captează atenția, dar în surdină

Horoscopul lunii martie 2023. Zodia Fecioară

Te vei bucura de o perioadă mult mai animată, cu diverse evenimente de familie și cu planuri noi. Mercur, astrul guvernator al zodiei tale, va traversa zodia Pești și zodia Berbecului în luna martie, ceea ce înseamnă că, în prima jumătate a lunii, este bine să economisești, iar în a doua jumătate a lunii martie te poți ocupa de invesitițiile planificate. Vestea bună este că vei avea șansa să câștigi o sumă mare de bani și să îți pui în aplicare planurile ambițioase.  

Horoscop martie 2023- Zodia Balanță

Luna martie este o perioadă frumoasă pentru zodia ta și prielnică pentru planuri personale. Relația de dragoste se bucură acum de susținerea lui Venus, care te îndeamnă să faci planuri noi de viitor împreună cu persoana iubită. Dacă ești singură, vei avea șanse mari în următoarea perioadă să cunoști pe cineva care va rămâne alături de tine în viitorul apropiat. Evenimentele sociale la care vei participa sunt cea mai bună ocazie să atragi atenția și să găsești un admirator. Merită să îl cunoști îndeaproape luna aceasta, dar nu te gândi la planuri mari de nuntă încă.

Citește continuarea ”Horoscop martie 2023 pentru toate zodiile” pe libertateapentrufemei.ro

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”
Recomandări
Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL LIBERTATEAPENTRUFEMEI.RO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.