MENIU CAUTĂ
01 Iun. 2018 19:17

Adrian Stoian s-a săturat de Italia și se gândește la o revenire în Liga 1: ”Da, de ce nu?”

Distribuie

Adrian Stoian s-a săturat de Italia și se gândește la o revenire în Liga 1: ”Da, de ce nu?”. Toți fotbaliștii visează la un transfer afară, iar Italia este un vis pentru mulți.

Există însă și un „excentric' care se gândește la revenirea în Liga 1. Adrian Stoian (27 de ani) a plecat din România în 2009, când era un puști. A jucat, rând pe rând, la AS Roma, Pescara, AS Bari, Chievo, Genoa și Crotone, dar s-a săturat de Italia.

Ultima lui echipă, Crotone, a retrogradat din Serie A, iar Adrian Stoian n-ar mai vrea să se întoarcă în ligile inferioare. 

Adrian Stoian s-a săturat de Italia și se gândește la o revenire în Liga 1: „Depinde de multe chestii'

O variantă ar fi CSU Craiova, echipa din orașul său natal, care tocmai a cucerit Cupa României. Întrebat despre această posibilitate, Stoian a lăsat o portiță deschisă negocierilor.

„Da, de ce nu? Adică acum depinde de foarte multe chestii, îţi dai seama. Doar că, momentan, să vedem la vară ce o să se întâmple. Vara asta, după vacanţă, da', a declarat Adrian Stoian pentru Telekom Sport.

La Craiova ar putea reveni și Florin Gardoș, care tocmai a fost aanunțat de Southampton că nu se va mai contaa pe el și că e liber să-și caute echipă.


Citeste si
Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii