Mergi direct la conținut »
CSA Steaua a luat primele măsuri după sezonul dezastruos! L-au dat afară!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CSA Steaua a luat primele măsuri după sezonul dezastruos! L-au dat afară!

CSA Steaua a luat primele măsuri după sezonul dezastruos! L-au dat afară!

CSA Steaua a luat primele măsuri după sezonul dezastruos! L-au dat afară!

Marius Lăcătuș, inițiatorul proiectului, rămâne pe poziții, însă antrenorul Ion Ion a fost dat afară, iar Vasile Aelenei a fost trecut la o echipă de juniori.

Din sezonul viitor, echipa va fi pregătită de Ștefan Iovan, antrenor principal, iar antrenor cu portarii va fi Gheorghe Nițu, care a apărat în anii 80 câteva meciuri la Steaua, dar a lucrat ca antrenor mai mult la rivala Dinamo.

CSA Steaua a luat primele măsuri după sezonul dezastruos. Singura speranță le-a rămas în Talpan

CSA Steaua a ratat atât câștigarea Ligii 4 pe București și dreptul de participare la barajul de promovare în Liga 3, cât și Cupa României, faza pe Capitală. În ambele situații, „ceseaiștii” au fost învinși de rivalii de la Academia Rapid, care azi a cumpărat palmaresul vechii societăți.

Eșecul a fost greu digerat de jucători, care au spus sincer, prin vocea „vedetei” Alin Predescu că mai speră doar într-o minune de la Talpan, care a contestat dreptul de joc al unor jucători de la Academia Rapid.

La CSA Steaua aau fost condiții peste Liga 2. Salariile au variat între 800 și 2.400 de lei, iar în tur s-au încasat și prime de joc.

S-au făcut eforturi pentru aducerea unor jucători cu firmă, gen Florin Răsdan, adus din Liga 1, de la Concordia, sau străini, precum senegalezul Camara, căruia i s-a plătit și cazare.


EXCLUSIV VIDEO/ Jean-Marc Barr a avut ca mentor un mare actor român. Ca gest de respect, l-a deshumat din cimitirul săracilor, iar cenușa i-a împrăștiat-o la Luvru

Close
Închide
  Close