Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Destinație-surpriză: cu ce echipă va semna Ciprian Tătărușanu după despărțirea de FC Nantes
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > EXCLUSIV / Destinație-surpriză: cu ce echipă va semna Ciprian Tătărușanu după despărțirea de FC Nantes

EXCLUSIV / Destinație-surpriză: cu ce echipă va semna Ciprian Tătărușanu după despărțirea de FC Nantes

Deși L'Equipe a scris că Rennes i-a oferit lui Ciprian Tătărușanu un contract pe trei ani, Libertatea a aflat că portarul Ciprian Tătărușanu, final de contract cu FC Nantes, e dorit de turcii de la Beșiktaș, echipă ce ar putea fi preluată de antrenorul român Mircea Lucescu.

De Mihai Toma,

În acest sezon, Tătăruşanu, 33 de ani, a apărat în 27 de partide din cele 33 disputate de Nantes în Ligue 1. El a ajuns la FC Nantes în 2017.

Însă, în ultima perioadă, ”Tătă”, care a anunțat clubul că nu-și va prelungi angajamentul, n-a mai evoluat la ”canari”. În ultimele trei etape a figurat ca indisponibil, probleme la spate, și n-a făcut parte din lot. Din ultimele 11 partide, goalkeeperul naționalei României a apărat doar în cinci partide.

Presa franceză a anunțat că portarul ar putea totuși să rămână în Ligue 1, acolo unde este dorit de Rennes, care i-a promis cu un salariu mai mare faţă de cel de la Nantes şi promisiunea că va fi noul portar titular.

  • 100.000 € este salariul lunar brut al lui Tătărușanu (77.000 de euro net), al 4-lea de la Nantes 
  • 1,2 milioane de euro brut anual câștiga ”Tătă” la ”canari
  • 2,5 milioane de euro e cota de piață a lui Tătărușanu

Dorit de președintele ”vulturilor”, indiferent de sosirea lui ”Il Luce”

Numai că pe adresa lui Ciprian a mai venit o ofertă. Beșiktaș Istanbul îi oferă un contract pe trei sezoane, cu un salariu stagional de 1.800.000 de euro, peste cel de la Rennes.

Răspuns incredibil al Spitalului Municipal Timișoara în cazul doctoriței care a fentat rezidențiatul
Recomandări

Răspuns incredibil al Spitalului Municipal Timișoara în cazul doctoriței care a fentat rezidențiatul

Posibilul transfer al lui ”Tătă” în Turcia nu are legătură cu sosirea lui Mircea Lucescu la echipă. Tătărușanu era dorit de însusi președintele Fikret Orman, care i-a transmis oferta în urmă cu mai bine de două luni.

Cu patru runde înainte de finalul Superligii, Beșiktaș e pe locul 3, cu 59 de puncte în 30 de etape. La trei distanță de liderul Bașakșehir și la 6 de locul 4, Trabzon.

Citiți și Dacă va semna cu Beșiktaș, Mircea Lucescu își încalcă unul din principiile carierei. Ce spunea în urmă cu câțiva ani

Close
Închide
  Close