Mergi direct la conținut »
Dacă va semna cu Beșiktaș, Mircea Lucescu își încalcă unul din principiile carierei. Ce spunea în urmă cu câțiva ani
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dacă va semna cu Beșiktaș, Mircea Lucescu își încalcă unul din principiile carierei. Ce spunea în urmă cu câțiva ani

Dacă va semna cu Beșiktaș, Mircea Lucescu își încalcă unul din principiile carierei. Ce spunea în urmă cu câțiva ani

Mircea Lucescu (73 de ani) este la o iscălitură de formația turcă Beșiktaș Istanbul. După Adunarea Generală a clubului, care va avea loc pe 12 mai, președintele Fikret Orman îl va anunța drept noul antrenor, informează presa de pe Bosfor.

Dacă va ajunge la gruparea ”vulturilor”, Lucescu va abandona unul dintre principiile după care și-a călăuzit cariera și care l-au determinat să nu revină la Dinamo sau la Rapid.

”Niciodată să nu te întorci acolo unde ai mai fost și unde ai avut succes. Riști să fii mereu comparat cu ceea ce ai făcut înainte”, spunea tehnicianul, ori de câte ori i se oferea oportunitatea de a pregăti echipe din România.

Cu Beșiktaș, ”Il Luce” a câștigat titlul în Turcia și a jucat în grupele Ligii Campionilor, reputând un succes istoric la Londra, 2-0 cu Chelsea, pe 1 octombrie 2003.

Toate detalii, puse la punct

De-a lungul carierei, Lucescu a antrenat Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Șahtior, Zenit și naționala Turciei.

 
 
Close
Închide
  Close