Mergi direct la conținut »
”Brică” fără frică. Daniel Dobre, despre relația cu Simona Halep: ”Nu sunt slugă”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > ”Brică” fără frică. Daniel Dobre, despre relația cu Simona Halep: ”Nu sunt slugă”

”Brică” fără frică. Daniel Dobre, despre relația cu Simona Halep: ”Nu sunt slugă”

Daniel Dobre, 50 de ani, este antrenorul Simonei Halep, 27 de ani, 2 WTA, în sezonul 2019. ”Brică” a comentat episodul de la turneul WTA de la Miami, atunci când a fost redus la nivelul de aplaudac de Halep în timpul unui ”on court coaching”, tehnicianul spune că nu a fost nicio problemă.

”Simona nu m-a chemat acolo să fiu «slugă», cum s-a scris, ci ca pe o persoană pe care o respectă. Nu a fost efectiv nicio problemă între mine și ea, la acel moment.

În momentul în care ea alege niște oameni cu care să lucreze, se poartă frumos cu ei. În același timp, îți și cere să fii 100% implicat acolo. Până la urmă, dacă stai să te gândești, ea e cea care aleargă prin soare și cea care suportă multe lucruri.

Dar întotdeauna este acolo pentru tine. Dacă ai nevoie de ceva, vorbești cu ea. Chiar dacă îi necesită timp sau energie, ea încearcă să facă lucrurile alea ca să te simți tu bine. Ca atare, dacă ți-a cerut ceva sau dacă s-a supărat, nu o face să te jignească pe tine.

Nu e nimic exagerat în ceea ce-ți cere. Când vrei să lucrezi cu un profesionist care dă tot, nu te poți duce acolo cu jumătate de inimă și să ai așteptări să faci doar ce vrei tu. Asta este viața”, a declarat Dobre, într-un interviu pentru site-ul treizecizero.ro.

Simona Halep și-a umilit antrenorul și colaboratorii în timpul meciului cu Qiang Wang, din sferturile de finală ale turneului de la Miami.

Într-un moment în care l-a chemat pe Daniel Dobre pe bancă, pentru a primi sfaturi, fostul numar 1 WTA i-a transmis antrenorului că vrea să vadă aplauze din lojă.

Dobre s-a conformat și i-a transmis că va pune în aplicare imediat indicațiile.

Citește și:

Cine este Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei Halep. A fugit în Turcia după Revoluție, apoi și-a deschis academie de tenis în buncărul lui Erich Honecker

UPDATE | Simona Halep a confirmat colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre. Au închiriat o vilă la Miami

Simona Halep – Taylor Townsend 6-1, 6-3, în turul II la Miami. Ce i-a spus Daniel Dobre, la on court coaching

Simona Halep și-a găsit antrenor. Va colabora cu Daniel Dobre după Indian Wells

Close
Închide
  Close