Mergi direct la conținut »
De ce n-a ajuns Adi Mutu antrenor la Astra: ”M-am întâlnit cu toată conducerea echipei. L-au ales pe Mulțescu!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > De ce n-a ajuns Adi Mutu antrenor la Astra: ”M-am întâlnit cu toată conducerea echipei. L-au ales pe Mulțescu!”

De ce n-a ajuns Adi Mutu antrenor la Astra: ”M-am întâlnit cu toată conducerea echipei. L-au ales pe Mulțescu!”

De ce n-a ajuns Adi Mutu antrenor la Astra: ”M-am întâlnit cu toată conducerea echipei. L-au ales pe Mulțescu!”.

De Ciprian Iana,

Adrian Mutu a fost ”în cărți” să ajungă antrenor la Astra Giurgiu. ”Briliantul” a discutat despre această variantă cu reprezentanții grupării din Giurgiu, însă, în final aceștia din urmă au preferat să pună la echipă un antrenor cu experiență, Gigi Mulțescu.

N-a fost un zvon. M-am întâlnit cu toată conducerea echipei. Am vorbit şi cu domnul Niculae la telefon. I-am spus ce-mi doresc”, a declarat Adrian Mutu la Telekom Sport.

Adi Mutu: ”Au discutat și cu alți antrenori”

Fostul internațional a continuat: ”Ei au discutat şi cu alţi antrenori aşa cum se întâmplă de multe ori. Știu asta pentru că am fost şi eu în locul lor şi am făcut la fel la Dinamo. L-au ales Mulţescu, n-am ce să spun. Le doresc baftă şi sper să aibă rezultate bune”.

În ceea ce privește debutul în meseria de antrenorat, Adrian Mutu a declarat că va aștepta până la vară, pentru a prelua o echipă cu care să poată face pregătirea centralizată înaintea debutului în viitorul sezon competițional. 


CITEȘTE ȘI: Ion Țiriac este milițian: ”Am mâncat o pâine de la Ministerul de Interne 20 de ani”

Close
Închide
  Close