Mergi direct la conținut »
De ce a renunțat Darren Cahill la colaborarea cu Simona Halep. Dezvăluiri surprinzătoare
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > De ce a renunțat Darren Cahill la colaborarea cu Simona Halep. Dezvăluiri surprinzătoare

De ce a renunțat Darren Cahill la colaborarea cu Simona Halep. Dezvăluiri surprinzătoare

De ce a renunțat Darren Cahill la colaborarea cu Simona Halep, 27 de ani, 1 WTA, explică Christopher Clarey, unul dintre specialiștii New York Times în tenis și apropiat al tehnicianului australian.

Clarey afirmă că australianul dorește să aibă un rol important în cariera fiului său. Benjamin, în vârstă de 18 ani, urmează să treacă la tenisul de colegiu, în Statele Unite ale Americii.

„Ceva legat de subiect. Fiul lui Cahill, Benjamin, dorește să treacă la tenisul de colegiul în SUA. Cahill vrea să îi ușureze această tranziție, să fie aproape de el”, a scris Clarey, pe Twitter.

Cahill confirmă în mare măsură afirmația. În mesajul postat astăzi precizează: „Copiii mei trec printr-o etapă importantă a vieții, ultimul an de liceu. Urmează pregătirile pentru colegiu„.

Conform altor informații, Cahill s-a oferit să o ajute pe Simona în găsirea altui antrenor, propunându-i-l pe olandezul Sven Groeneveld. Darren și Groeneveld au lucrat în cadrul programului Adidas de dezvoltare a carierei jucătoarelor, incheiat la finalul anului 2015.  

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit! Cum a reacționat românca la anunțul australianului

Close
Închide
  Close