Mergi direct la conținut »
Gâlcă i-a răspuns dur lui Gigi Becali: ”Vorbește aiurea! Nu este un om coerent”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gâlcă i-a răspuns dur lui Gigi Becali: ”Vorbește aiurea! Nu este un om coerent”

Gâlcă i-a răspuns dur lui Gigi Becali: ”Vorbește aiurea! Nu este un om coerent”

Gâlcă i-a răspuns dur lui Gigi Becali: ”Vorbește aiurea! Nu este un om coerent”.

Costel Gâlcă nu i-a rămas dator lui Gigi Becali, care, în stilul său caracteristic, l-a umilit pe ultimul antrenor cu care a câștigat titlul, susținând că-i dicta echipa din pușcărie.

„La ora 11:00 (n.r. 23:00), se închidea telefonul la puşcărie. Dacă sunai la 11 fără un minut, rămânea telefonul deschis încă 45 de minute şi puteai să vorbeşti.

Dădeam la 11 fără un minut telefon, puneam telefonul pe un scaun şi vorbeam ce trebuie să se facă. Şi din puşcărie comandam, tot. Lui Gâlcă, despre care spuneţi voi că are mare personalitate.

Am făcut schimbările şi am câştigat campionatul din puşcărie”, s-a lăudat recent Gigi Becali.

Gâlcă i-a răspuns dur lui Gigi Becali: „Își alimentează mândria vorbind public!”

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a cucerit titlul cu Steaua, în 2014-2015, i-a răspuns dur.

„Nu vreau să vorbesc despre acest om. Nu voi mai reveni niciodată la Steaua (n.r. FCSB), atât timp cât o să fie el acolo. Acest om nici măcar nu mă cunoaște, nu știu dacă am vorbit de maximum 10 ori.

Omului acesta nu o să-i răspund. Nu mă interesează, nu o să mai vorbesc despre acest om. E un om care își alimentează mândria vorbind în public. Nu mă interesează.

Îi reamintesc că, dacă voiam să rămân la Steaua (n.r. FCSB), o puteam face. Nu m-a interesat să mai colaborez cu el. Nu este un om coerent în ceea ce zice.

E pentru prima și ultima dată când mai vorbesc de el, el nu mă cunoaște pe mine. Vorbește aiurea”, a declarat „Costelinho”.


Citește și VIDEO / Nicholas Lupu, actorul român care joacă în „Mars1001”, cel mai futurist documentar de realitate virtuală. În film apare și fiul astronautului Neil Armstrong

 
 
Close
Close
Închide