Mergi direct la conținut »
Gigi Mulțescu și-a intrat în rol la Astra: ”Nu am văzut pe nimeni să plângă după Edi Iordănescu!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Mulțescu și-a intrat în rol la Astra: ”Nu am văzut pe nimeni să plângă după Edi Iordănescu!”

Gigi Mulțescu și-a intrat în rol la Astra: ”Nu am văzut pe nimeni să plângă după Edi Iordănescu!”

Gigi Mulțescu și-a intrat în rol la Astra: ”Nu am văzut pe nimeni să plângă după Edi Iordănescu!”.

De Ciprian Iana,

Noul antrenor al echipei Astra, Gigi Mulțescu, a condus primul antrenament al echipei din Giurgiu. Tehnicianul de 66 de ani care l-a înlocuit pe Edi Iordănescu a semnat un contract până în vară cu gruparea finanțată de Ioan Niculae.

„Nu mi-a fost cerut nimic special. Jocul să arate mai bine, să fim eficienți și să ne uităm în ograda noastră pentru a ne promova tinerii. Am un obiectiv clasarea pe un loc mai sus față de cel actual. Până în vară este contractul meu, cu drept de opțiune în funcție de performanțe”, a declarat Gigi Mulțescu la Digi Sport.

Antrenorul care a mai pregătit-o în două rânduri pe Astra, în 2002 și în 2012, a mai precizat că nici un jucător nu l-a ”pâns” pe predecesorul său pe banca tehnică, Edward Iordănescu.

„Am văzut echipa puțin afectată, dar preocupată de obținerea rezultatelor. Nu am văzut pe nimeni să plângă după Edi Iordănescu. Nu avem timp de văicăreli, nu ne așteaptă nimeni. Trebuie să facem treabă, nu să stăm prea mult pe gânduri”, a spus Gigi Mulțescu.

Gigi Mulțescu: ”Sunt prea bătrân să mă mai schimb acum”

Tehnicianul de 66 de ani a conchis: ”Nu știu dacă vor exista schimbări în prima echipă, dar vom folosi două sisteme, în funcție de adversar. Voi avea aceeași filosofie pe care o știți. Sunt prea bătrân să mă mai schimb acum. Pentru noi este important să debutăm cu un rezultat bun contra CFR-ului”.

La Astra Giurgiu, Gigi Mulțescu va fi ajutat de antrenorii secunzi Daniel Timofte și Yuksel Yesilova și de antrenorul cu portarii Ionuț Boșneag.


CITEȘTE ȘI: Cornel Dinu a răbufnit: ”Năpârcile și păsările prădătoare vin peste noi”

Close
Închide
  Close