MENIU CAUTĂ
16 Apr. 2018 17:11

Sauditul Hazazi vine la FC Botoșani! Vrea să lupte pentru a prinde lotul de Mondiale!

Distribuie

Sauditul Hazazi vine la FC Botoșani! Vrea să lupte pentru a prinde lotul de Mondiale!

ACTUALIZARE 16 aprilie. Cei de la FC Botoşani l-a achiziţionat pe internaţionalul saudit Naif Hazazi, atacant ce a semnat până în vară, cu opţiune de prelungire a contractului. Arabia Saudită e calificată la CM 2018. Din Liga I, doar Jaime Penedo, portarul panamez de la Dinamo, mai merge la turneul final din Rusia.

Atacantul Naif Hazazi, în vârstă de 29 de ani, ar putea juca până în vară la FC Botoșani, a anunțat digisport.ro. Arabul a rămas liber de contract și nu vrea să stea șomer, ca să nu piardă lotul Arabiei Saudite pentru turneul final al Campionatului Mondial din Rusia.

Naif Hazazi are un palmares impresionant în zona Golfului, câștigînd e două ori campionatul și o dată Supercupa cu formația Al-Ittihad Riad și de două ori Cupa Arabiei Saudite (cu Al-Ittihad și cu Al-Shabab).

Sauditul Hazazi vine la FC Botoșani! A fost vândut cu 6,8 milioane de euro

Dincolo de trofee, Hazazi se mai laudă cu un lucru: în 2015, a fost transferat de la Al-Shabab la Al-Nasr pentru 6,8 milioane de euro, sumă cu care nu s-a transferat niciodată vreun jucător aflat acum la FC Botoșani. 

Doar Florin Gardoș, acum la CSU Craiova, a fost vândut de Steaua la Southampton pe mai mulți bani.

Atacantul are 42 de meciuri și 10 goluri în naționala țării sale. La FC Botoșani el ar avea locul de titular asigurat, fiindcă Golubovici și Axente, concurenții pe post, n-au avut un randament grozav.

Naif Hazazi ar putea fi al doilea jucător din Liga 1 care are șansa de a ajunge la Mondial, celălalt fiind portarul panamez Jaime Penedo, care apără poarta celor de la Dinamo.


CITEȘTE ȘI:

Premierul Dăncilă a pronunțat, în loc de Euro 2020, 'douăzeci-douăzeci', în ședința de Guvern | VIDEO

Loading...
Comentarii