Mergi direct la conținut »
A atacat un taximetrist și a sfârșit tragic. Șoferul, jandarm în viața de zi cu zi, l-a împușcat mortal
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A atacat un taximetrist și a sfârșit tragic. Șoferul, jandarm în viața de zi cu zi, l-a împușcat mortal

A atacat un taximetrist și a sfârșit tragic. Șoferul, jandarm în viața de zi cu zi, l-a împușcat mortal

Un argentinian care a încercat să jefuiască un taximetrost a sfârșit tragic. Șoferul, jandarm în viața de zi cu zi, l-a împușcat mortal.

De Dana Aramă,

Jandarmul lucra în timpul liber ca taximetrist Uber. În weekend, acesta a ieșit la muncă cu taxiul, însă când a mers să ia doi clienți din cartierul villa la Rana, din San Martin, a fost atacat.

Nici bine nu s-au urcat cei doi în mașină că unul dintre ei l-a amenințat pe taximetrist cu o armă, cerându-i să scoată toți banii pe care îi avea.

Însă taximetristul nu s-a panicat. A scos pistolul și l-a împușcat pe unul dintre cei doi atacatori, Esteban Alexis Batista, de 19 ani, care a murit la scurt timp după incident. pe celălalt atacator, Joel, tot în vârstă de 19 ani, taximetristul-jandarm a reușit să-l imobilizeze, potrivit debate.com.mx.
FOTO: debate.com.mx

Citește și: Amza Pellea, naș la o nuntă aranjată! Marele actor l-a cununat pe cascadorul Vasile Popa, care avea nevoie de buletin de București

Close
Închide
  Close