Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Cine este nora lui Liviu Dragnea. Soția lui Valentin Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, a concurat la Miss Universe România

Valentin Dragnea s-a căsătorit cu Gina Alexandra Tătulescu, o fostă finalistă la Miss Universe România în urmă cu nouă ani. Tatăl miresei și cuscru al lui Liviu Dragnea este preotul Dionis-Nimfodor Tătulescu, care s-a mutat din Ploiești în urmă cu doi ani și acum slujește la Biserica "Sfântul Elefterie" din Capitală, acolo unde va fi cununia religioasă. 

De Andreea Archip,

 

Liviu Dragnea are doi copii, o fată și un băiat. Fiul său, Valentin Dragnea, s-a căsătorit  cu Gina Alexandra Tătulescu.

Tânăra este foarte discretă. Totuși, pe internet găsești în continuare poze cu ea din 2009, când a ajuns în finala concursului de frumusețe Miss Universe România, unde s-a clasat pe locul 20. În descrierea pentru concurs, tânăra spunea că își dorește să fie jurnalist și este pasionată de fotografie și șofat.

Preotul Tătulescu a refuzat atunci să comenteze apariția sexy a fiicei sale: „Este majoră, deci ea alege ce face cu viaţa ei”, spunea preotul în 2009.

Gina Alexandra Tătulescu este o tânără de 28 de ani care aproape că nu există în mediul online. Pe pagina sa de Facebook are mai multe fotografii cu căței, unul dintre ei pe care l-a găsit înfometat în apropierea Bisericii „Sfântul Elefterie”, unde slujește tatăl ei, și căruia a încercat să-i găsească stăpânii printr-un anunț. Totodată, postează învățături ale unor duhovnici și apeluri pentru diferite cauze sociale.

Afaceri păguboase. Cum a pierdut România 4 miliarde de euro
Recomandări
Afaceri păguboase. Cum a pierdut România 4 miliarde de euro
 

Una dintre fotografiile postate în toamna anului trecut este cu un buchet imens de trandafiri roșii, care, potrivit site-ului firmei de aranjamente florale, ar costa 1.400 de lei.

Tatăl tinerei care în curând va deveni nora lui Liviu Dragnea nu este încă foarte cunoscut printre enoriașii din București. Potrivit site-ului oficial al Bisericii „Sfântul Elefterie”, Dionis-Nimfodor Tătulescu slujește în București, din 1 noiembrie 2016.

Viitorul ginere al preotului Tătulescu, Valentin Dragnea, și-a stabilit domiciliul în casa parohială din București, situată chiar în spatele Bisericii „Sfântul Elefterie”. Până la publicarea materialului, preotul Tătulescu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Arhiepiscopia Bucureștilor a transmis, într-un comunicat, că preotul Tătulescu nu a cerut acordul bisericii și nici nu a informat Centrul eparhial când și-a stabilit domiciliul în casa parohială.

VIDEO Klaus Iohannis anunţă redeschiderea teraselor şi a plajelor, de la 1 iunie. Ieşirea din localitate, fără declaraţie
Recomandări
VIDEO Klaus Iohannis anunţă redeschiderea teraselor şi a plajelor, de la 1 iunie. Ieşirea din localitate, fără declaraţie
 

Socrul lui Valentin Dragnea este preot la Biserica „Sfântul Elefterie”

Preotul Dionis-Nimfodor Tătulescu slujește de aproape doi ani în București, la Biserica „Sfântul Elefterie”, unde pe 26 august era anunțată cununia religioasă a lui Valentin Dragnea și Gina Tătulescu. Familiile celor doi s-au răzgândit însă, după ce au fost anunțate mai multe proteste pe rețelele de socializare, și au făcut cununia religioasă la capela Palatului Snagov.

Invitația a fost tipărită și distribuită prietenilor familiei Dragnea și Libertatea a intrat în posesia ei! Potrivit informațiilor noastre, au primit-o toți „greii” din PSD, dar și mai mulți oameni importanți de afaceri din anturajul lui Liviu Dragnea.

Înainte de a sluji la Biserica „Sfântul Elefterie”, socrul lui Valentin Dragnea a fost preot paroh la Biserica „Sfântul Spiridon” din Ploiești.

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
Recomandări
PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
 

„Da, îl știu pe părintele Tătulescu. Lumea l-a respectat, mai ales că a fost mult timp aici la biserică, dar multe nu pot să zic, că eu nu prea sunt dus la biserică”, spune un bărbat.

„Tare ne-a părut rău că a plecat de la noi. Ne plăcea mult de el, predică, sfaturile pe care ni le dădea, tot-tot. În toamnă se fac doi ani de când a plecat, nu? Acum slujește la Sfântul Elefterie, în București. Am și fost de câteva ori acolo, să-l mai văd”, spune o femeie care l-a avut duhovnic pe preotul Tătulescu vreme de 20 de ani.

Când află că una dintre fiice cu fiul lui Liviu Dragnea se căsătorește, femeia spune: „Casă de piatră! Da, ce fete frumoase. Și Oana, și Gina! Eu știu că a plecat ca să-și întregească familia, că fiicele lui erau la București, de aia a plecat. Dar să știți că a fost tare bun preot. A trecut la cele veșnice o doamnă pe care o știa și a venit și el la înmormântare. S-a mirat și preotul de acolo. Tare bun…”, mai spune femeia.


Citește și: 

VIDEO/ Cum a fost posibil ca un tren din Arad să ajungă în București cu peste opt ore întârziere? O furtună și un pantograf defect

Close
Închide
  Close