Mergi direct la conținut »
Colonelul de jandarmi care a ordonat acțiunea de la Topoloveni este „doctor” cu diplome de la Bioterra. Gheorghe Lupescu s-a implicat și în protestul din 10 august
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Colonelul de jandarmi care a ordonat acțiunea de la Topoloveni este „doctor” cu diplome de la Bioterra. Gheorghe Lupescu s-a implicat și în protestul din 10 august

Colonelul de jandarmi care a ordonat acțiunea de la Topoloveni este „doctor” cu diplome de la Bioterra. Gheorghe Lupescu s-a implicat și în protestul din 10 august

Colonelul de jandarmi care a dispus ridicarea protestatarilor de la Topoloveni care manifestau împotriva lui Liviu Dragnea a fost implicat și în acțiunea jandarmilor din 10 august din Piața Victoriei. Colonelul doctor Gheorghe Lupescu și-a obținut titlurile la controversata universitate Bioterra, care a fost în centrul unei anchete după ce mai multe VIP-uri au beneficiat de diplome universitare pe bandă rulantă.

De Mihai Niculescu,

Vineri, mai multe persoane au fost urcate în dubele jandarmeriei și duse la secție, sub pretextul că nu pot asista la un „eveniment privat”, respectiv un miting PSD pe domeniul public la Topoloveni. Oamenii au fost eliberați de abia după ce acțiunea de partid s-a încheiat.

Colonelul doctor Gheorghe Lupescu este șeful Jandarmeriei județului Argeș. Colonelul Lupescu are 45 de ani, iar de doi ani a fost trimis de la București să conducă Jandarmeria județului Argeș. El a fost numit de Carmen Dan, ministrul de Interne din actuala guvernare, relatează rtnews.ro

Colonelul Lupescu a luat trei diplome de la Bioterra, ceea ce înseamnă că a absolvit 3 facultăți sau cursuri diferite, de la „inginerie economică și management agroturistic” la „securitate comunitară și terorism” dar și un titlu universitar care atestă cunoașterea limbii engleze, arată sursa citată.

Bioterra a fost considerată o celebră „fabrică de diplome”, implicată în scandaluri și dosare de corupție. Dintre politicieni, cei mai cunoscuți cu diplome de la Bioterra sunt primarii Robert Negoiță (Sectorul 3) și Florentin Pandele (Voluntari), ambii de la PSD.

Diplomele jandarmului Lupescu

Colonelul Lupescu este student la Bioterra de 22 de ani. Iată principalele sale titluri, trecute în CV:

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu
Recomandări

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu

1996-2001: Facultatea Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală / Inginerie Economică, specializarea Inginerie şi Management Agroturistic

2001: Certificat de competenţă lingvistică în limba engleză

2006-2008: Facultatea de Drept / Master în Securitate Comunitară şi Terorism

Însă, din student a devenit acum profesor pentru că din martie 2016 până în prezent este lector universitar, cu atribuții de „predare, evaluare, îndrumare şi control”.

O altă universitate frecventată de colonelul Lupescu este Valahia, dar acesta a mai frecventat și instituțiile de prestigiu de la stat.

Astfel, Lupescu și-a mai trecut în CV:

2007-2010: Doctor în domeniul Ordine Publică şi Siguranţă Naţională / Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, a Ministerului de Interne

2009-2011: Master în Managementul Informaţiilor / Universitatea „Valahia” din Târgovişte, Facultatea de Ştiinţe Economice

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!
Recomandări

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!

Martie – iunie 2012: Colegiul Naţional de Informaţii / Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, a Serviciul Român de Informaţii.

Cariera sa universitară și-a construit-o în ciuda încadrării sale în Jandarmerie, care a avut loc la vârsta de 21 de ani, în octombrie 1994.

Timp de 10 ani, între 1994 și 2004, a fost comandant pluton, dar în acest timp a făcut și 5 ani de facultate la Bioterra (1996-2001), și-a luat și „certificatul de competență” în limba engleză – tot la Bioterra.

În perioada 2004-2016, cât a fost comandant de detaşament și șef de stat major al UM 0456 București, și-a făcut doctoratul și a luat o serie de diplome. Deși era adjunctul comandantului unității, a avut timp și de Bioterra, și de Valahia, și de „Academia” SRI, și de cea a Internelor.

În prezent, „colonelul doctor Gheorghe Lupescu” se află simultan și la Pitești (în calitate de comandant al Jandarmeriei județului Argeș), și la București (ca să predea la Bioterra).

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță
Recomandări

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță

Implicarea din 10 august

Colonelul Lupescu a trimis trupe de jandarmi și la protestul din 10 august 2018.

Câteva zile mai târziu, Lupescu explica presei argeșene: „La București, la evenimentele din 10 august, Jandarmeria a acționat legal. Era un miting neautorizat. Atâta timp cât ai un miting neautorizat, nu înțeleg alte discuții”.

Sursa imagini: Youtube


Citește și: „Adriana Nedelea LA FIX” | Medicii din Spitalul Județean Târgoviște, trimiși de manager la mitingul PSD de duminică. Managerul: „Ar trebui ca să mai și mulțumim!”


 

Close
Închide
  Close