Mergi direct la conținut »
UPDATE: 10 protestatari, ridicați de jandarmi la Topoloveni, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea. Explicațiile Jandarmeriei Argeș
Ştiri Libertatea > Ştiri > UPDATE: 10 protestatari, ridicați de jandarmi la Topoloveni, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea. Explicațiile Jandarmeriei Argeș

UPDATE: 10 protestatari, ridicați de jandarmi la Topoloveni, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea. Explicațiile Jandarmeriei Argeș

Mai multe persoane care protestau în stradă, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea la Topoloveni, au fost ridicate de jandarmi. Oamenii au fost băgați în dube și duși la Poliție.

De Răzvan Mihalașcu,

UPDATE 15:10: Reprezentanții Jandarmeriei Argeș au precizat că toți cei 10 protestatari au participat la o adunare publică nedeclarată în Topoloveni și au refuzat să părăsească zona la solicitarea jandarmilor. De asemenea, toți manifetanțcii vor fi amendați.

„Astăzi, în timpul desfășurării unei (sic!) eveniment organizat de primăria orașului Topoloveni la Casa de Cultură, 10 persoane au organizat în apropiere o adunare publică nedeclarată, conform legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, motiv pentru care au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale.

Persoanele vor fi sancționate contravențional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată și refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Argeș, citat de g4media.


Zeci de persoane s-au adunat în fața Casei de Cultură din Topoloveni pentru a protesta. Unii dintre ei au afișat pancarte cu mesaje împotriva corupției. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de jandarmi care i-au dus pe protestatari la secția de Poliție, relatează publicația locală știridepitești.

Potrivit Realitatea TV, nu mai puțin de zece protestatari au fost ridicați de jandarmi pentru că manifestau pașnic împotriva lui Liviu Dragnea. Printre ei se numără și un bărbat care făcea o transmisiune live pe Facebook pentru televiziunea online Rezistența TV.

sursă foto: captură video


Citește și:

Un tânăr din Buzău a primit nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara, însă conducerea liceului a fost blândă cu un profesor condamnat în trecut pentru pornografie infantilă, care încă predă acolo!


 

Close
Închide
  Close