Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Dan Bursuc, managerul trupei Kana Jambe, reacționează în scandalul manelelor de la Premiile Gopo: „Muzica nu are culoare. A fost o onoare pentru noi să participăm“
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Dan Bursuc, managerul trupei Kana Jambe, reacționează în scandalul manelelor de la Premiile Gopo: „Muzica nu are culoare. A fost o onoare pentru noi să participăm“

VIDEO/ Dan Bursuc, managerul trupei Kana Jambe, reacționează în scandalul manelelor de la Premiile Gopo: „Muzica nu are culoare. A fost o onoare pentru noi să participăm“

Dan Bursuc, managerul trupei care a stârnit controverse pentru prezența la Premiile Gopo, a făcut declarații la Antena Stars despre prestația de pe scena Teatrului Național București și reacțiile negative care au apărut ulterior. 

Dan Bursuc a vorbit despre maioul alb purtat de interpretul trupei, apariţie dur criticată de artistul Mihai Mărgineanu. Solistul a spus: „Aşa ni s-a cerut, cu scuzele de rigoare domnului Mihai Mărgineanu. Ceea ce ni s-a cerut de la organizatori, în speţă doamna Oana Giurgiu, a fost că trebuie să prezint orchestra sub forma asta, iar noi ne-am pliat pe cerinţe. Aţi înţeles? Părerea acestui domn, Mihai Mărgineanu, dacă m-aş lua după dânsul ar însemna ca eu să mă angajez la fabrica 23 August şi să devin un lăcătuş mecanic”, a declarat el la Antena Stars.

Dan Bursuc a vorbit şi despre reacţiile oamenilor din sală. „Am privit reacţia acestor oameni. Nu mi s-a părut deplasată. Atât timp cât noi trăim în România, pe buletinele noastre scrie români, avem dreptul oricare dintre noi, prin muzica pe care o cântăm, să participăm la orice fel de eveniment de genul ăsta şi la orice instituţie din această ţară în care noi trăim. Iar dacă putea să se desfăşoare la Arenele Romane sau la Teatrul Naţional, muzica nu are culoare“.

Solistul a explicat și cum a ajuns trupa Kana Jambe să susțină momentul artistic pe scena Teatrului Național București:

„A fost o seară minunată, consider că aceşti elevi, care fac parte din şcoala mea, o să aibă acest moment în amintire toată viaţa lor. Eu, de regulă, am foarte multe colaborări cu domnul Tudor Giurgiu, cu doamna Oana Giurgiu, am participat în cadrul multor festivaluri de film, chiar joc în mai multe filme şi cu elevi care fac parte din şcoala mea. Cu această ocazie am fost apelat să particip şi la premiile Gopo. Mi s-a spus că au nevoie de un elev din cadrul şcolii mele să facă un moment muzical. A fost o onoare pentru noi să participăm la acest eveniment, dar nu ştiu câţi oameni pot să privească bine, câţi alţii pot să privească rău, lumea e liberă să facă comentarii pro sau contra”, a adăugat impresarul în cadrul emisiunii TV.

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României
Recomandări

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României

 


Citește și:

Manele pe scena Teatrului Național, la Premiile Gopo! Artiștii, scandalizați! Actrița Iulia Lumânare: „Nu pot să girez cu prezența mea un asemenea moment”

Ada Solomon, producătoarea filmului „Soldații. Poveste din Ferentari”, despre scandalul manelelor de la Premiile Gopo: „A fost un fel de a atrage atenția către cultura de masă”

Ce spune Oana Giurgiu despre momentul cu manele de la Premiile Gopo: „Mi-l asum, susțin și semnez”

Actrița Ada Galeș se decize de artiștii care au criticat trupa manageriată de Dan Bursuc: „Am aplaudat în ritm de manea”

Dragoș Bucurenci intervine în scandalul manelelor de la Premiile Gopo cu o reacție acidă: „Patrioții lu’ pește prăjit. Din câte știu, dintr-o manea n-a murit nimeni”

Close
Închide
  Close