Mergi direct la conținut »
Patronul de videochat care a vrut să își omoare soția s-a sinucis! A fost descoperit de părinți și polițiști, după două zile
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Patronul de videochat care a vrut să își omoare soția s-a sinucis! A fost descoperit de părinți și polițiști, după două zile

Patronul de videochat care a vrut să își omoare soția s-a sinucis! A fost descoperit de părinți și polițiști, după două zile

Dragoș Bîrligea, bărbatul care în februarie 2018 a provocat un accident rutier în care a încercat să își ucidă soția, s-a sinucis în casa sa. Bărbatul a lăsat două bilete de adio, au declarat pentru Libertatea surse din anchetă. 

De Cristian Burcioiu,

Dragoș Bîrligea a fost găsit mort în locuința sa de către părinții lui, care, alarmați de faptul că bărbatul nu le mai răspundea la telefon, au mers la el acasă cu poliția.

Bărbatul și-a tăiat venele de la mâini și de la picioare. A zăcut două zile mort în casă

Surse judiciare au dezvăluit pentru Libertatea că Bîrligea a murit ca urmare a unei puternice hemoragii cauzate de faptul că bărbatul și-a tăiat venele de la ambele mâini, dar și de la picioare. Cadavrul său a fost descoperit astăzi la amiază. Primele investigații arată că moartea a survenit în urmă cu două zile, dar acest lucru va fi stabilit cu exactitate în urma necropsie ce va fi efectuată la IML ”Mina Minovici”, dar și cu ajutorul informațiilor obținute de la familie, apropiați și vecini.

După liberare, Bîrligea a încercat să se împace cu fosta soție, femeia pe care a vrut să o ucidă

În scurta perioadă în care a stat în libertate după ce a părăsit închisoarea Rahova, Bîrligea a încercat să o convingă pe Giorgiana, fosta lui soție, să se întoarcă la el. Îi trimitea pe telefonul mobil fotografii de pe vremea când cei doi formau un cuplu sperând că astfel femeia  – pe care a încercat să o ucidă și pe care a supus-o unor torturi inimaginabile -, se va întoarce la el. Acum, Giorgiana se află dincolo de granițele țării unde s-a ascuns pentru a nu cădea din nou în mâinile bărbatului.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

Cazul a fost preluat de Biroul Morți Suspecte din cadrul Poliției Capitalei, urmând ca polițiștii să stabilească exact cum a murit bărbatul, ne-au mai precizat surse din rândul anchetatorilor.

La începutul lunii mai, Bîrligea a fost condamnat în primă instanță la 2 ani și 5 luni de închisoare cu suspendare, pentru că a încercat să își omoare soția într-un accident rutier.

El a recunoscut că a consumat cocaină înainte de a se urca, în februarie 2018, la volanul mașinii BMW X5 în care se afla soția sa și a fost condamnat pentru vătămare corporală din culpă, pentru conducerea sub influenţa alcoolului sau altor substanţe și tulburare a ordinii și liniștii publice. Decizia nu era definitivă și fusese contestată atât de Dragoș Bîrligea, cât și de fosta lui soție.

Scandal la ședința CEx al PSD! Viorica Dăncilă a ieșit plângând din sală
Recomandări

Scandal la ședința CEx al PSD! Viorica Dăncilă a ieșit plângând din sală

Iniţial, el fusese reţinut pentru tentativă de omor după ce soţia lui, care între timp a obţinut divorţul, l-a acuzat că, drogat fiind, a încercat să o ucidă. Bârligea a susţinut însă că nu a vrut să ucidă pe nimeni.

Foto: Inquam Photos / Raul Giuglea


Citește și:

EXCLUSIV / Prima reacție a fostei soții a lui Dragoș Bîrligea, după ce bărbatul s-a sinucis. „Sunt șocată! Dacă eram acolo, eram morți și eu, și copilul!”

Confesiunile femeii pe care Dragoș Bîrligea, patron de videochat, a încercat s-o omoare într-un accident de circulație. „M-a amenințat că mă decapitează și m-a ținut dezbrăcată în câmp cu cuțitul la gât, la -10 grade”

Close
Închide
  Close