De Cristian Burcioiu,

„Trăiesc un mixt de sentimente pe care nu pot să le descriu. Acum sunt cu adevărat liberă, nu mă mai tem că voi putea fi ucisă. E o eliberare psihică. Nu trebuie să mă mai uit peste umăr să văd dacă (Dragoș Bîrligea – n.r.) este în spatele meu. Dar moartea lui Dragoș nu mă bucură, nu poate să mă bucure chiar dacă mi-a făcut foarte mult rău. Este un șoc uriaș, aproape că nu-mi vine să cred”, a spus Giorgiana, contactată telefonic de Libertatea.

De patru zile nu nu mai știa nimeni ce e cu el 

Giorgiana a povestit că astăzi a sunat-o o persoană de încredere și i-a spus fără ocolișuri că Dragoș Bîrligea s-a sinucis. Au urmat câteva secunde de tăcere, apoi a primit alte informații, pe care femeia spune că le asculta mecanic, șocată.

Fostul ei soț a fost găsit mort, vineri după-amiază, cu venele tăiate, în locuința din sectorul 3 al Capitalei unde stătea cu chirie. De trei-patru zile nu mai știau nimic de el nici familia și nici apropiații. Tatăl său a chemat polițiștii și împreună au intrat în apartament. Mirosul greu, pestilențial, se simțea de pe holul blocului.

„Ne omora pe amândoi și se sinucidea”

După ce a aflat de moartea brutală a fostului ei soț, Giorgiana și-a amintit și de zecile de apeluri telefonice pe care le-a primit de la Bîrligea din momentul în care bărbatul a ieșit din penitenciar, după 15 luni de detenție. Dar și de episodul extrem de violent în care a amenințat-o cu decapitarea pe un câmp de la margine de București, unde a fost ținută complet goală la minus zece grade.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

„A tot încercat să se împace cu mine. Îmi trimitea tot felul de mesaje «dulci», mieroase, să mă întorc la el, cu tot cu copil. După tot ce pătimisem de la el… Dacă eram acolo, în casă cu el, acum eram morți și eu, și copilul. Ne omora pe amândoi și se sinucidea, sunt sigură. A cedat complet și nu s-a lăsat ajutat. Viața l-a dus într-o direcție greșită. Anturajele, datoriile, teama că ar putea ajunge iar la pușcărie, faptul că, dintr-o dată, a rămas singur”, ne-a mai spus Giorgiana.

Bîrligea a mai avut tentative de suicid, spune fosta soție

Femeia spune că Dragoș Bârligea a mai avut două tentative de suicid. O dată și-ar fi tăiat venele, iar a doua oară s-ar fi lovit cu violență cu o sticlă în cap în timpul unor accese de furie cauzate de consumul de droguri, dar și de starea tensionată produsă de o certuri conjugale.

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!
Recomandări

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!

„Mă bătea pe mine, dar m-a lăsat brusc în pace și și-a tăiat venele”, își amintește Giorgiana.

Ea spune că nu se grăbește să revină în țară, chiar dacă acum nu mai are de ce să se teamă, ci va rămâne în străinătate până când își va reveni psihic.

„Voi mai sta ceva timp aici. Trebuie să-mi revin din punct de vedere psihic, pentru că viața mea a fost un continuu șoc. Acum vine și moartea lui Dragoș. Singurul ajutor pe care îl pot da familiei lui este un mic sprijin financiar, nimic mai mult”, a adăugat femeia.

Bărbatul și-a tăiat venele de la mâini și de la picioare. A zăcut două zile mort în casă

Surse judiciare au dezvăluit pentru Libertatea că Bîrligea a murit în urma unei puternice hemoragii, după ce și-a tăiat venele de la ambele mâini, dar și de la picioare. Cadavrul său a fost descoperit vineri la amiază.

Primele investigații arată că moartea a survenit în urmă cu două zile, dar acest lucru va fi stabilit cu exactitate în urma necropsie ce va fi efectuată la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” și cu ajutorul informațiilor obținute de la familie, apropiați și vecini.

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale
Recomandări

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale

Cazul a fost preluat de Biroul Morți Suspecte din cadrul Poliției Capitalei, urmând ca polițiștii să stabilească exact cum a murit bărbatul, ne-au precizat surse din rândul anchetatorilor.

La începutul lunii mai, Bîrligea a fost condamnat în primă instanță la 2 ani și 5 luni de închisoare cu suspendare, pentru că a încercat să își omoare soția într-un accident rutier.

El a recunoscut că a consumat cocaină înainte de a se urca, în februarie 2018, la volanul mașinii BMW X5 în care se afla soția sa și a fost condamnat pentru vătămare corporală din culpă, pentru conducerea sub influenţa alcoolului sau altor substanţe și tulburare a ordinii și liniștii publice. Decizia nu era definitivă și fusese contestată atât de Dragoș Bîrligea, cât și de fosta lui soție.

Citește și:

Confesiunile femeii pe care Dragoș Bîrligea, patron de videochat, a încercat s-o omoare într-un accident de circulație. „M-a amenințat că mă decapitează și m-a ținut dezbrăcată în câmp cu cuțitul la gât, la -10 grade”

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri