Mergi direct la conținut »
Patronul de videochat care a provocat un accident pentru a-și ucide soția a fost condamnat cu suspendare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Patronul de videochat care a provocat un accident pentru a-și ucide soția a fost condamnat cu suspendare

Patronul de videochat care a provocat un accident pentru a-și ucide soția a fost condamnat cu suspendare

Dragoș Bîrligea, patronul unor studiouri de videochat din București care a încercat în 2018 să-și ucidă soția provocând un accident rutier, a fost condamnat cu suspendare.

Femeia a divorţat de el, după ce acesta a intrat intenţionat cu BMW-ul în alte maşini, în timp ce se afla cu ea în maşină pe 3 februarie 2018.

Luni, Bârliga a fost condamnat de prima instanță la închisoare cu suspendare după ce i-a fost schimbată încadrarea faptelor.

Bărbatul care a recunoscut că a consumat cocaină înainte de a urca la volanul mașinii BMW X5 în care se afla soția sa, a fost condamnat la 9 luni de închisoare pentru vătămare corporală din culpă, pentru conducerea sub influenţa alcoolului sau altor substanţe a primit 2 ani de închisoare, pentru tulburarea liniştii publice, 6 luni, iar instanţa a decis să execute cea mai grea pedeapsă, cea de doi ani, plus un spor de 5 luni.

Iniţial, el fusese reţinut pentru tentativă de omor după ce soţia lui, care între timp a obţinut divorţul, l-a acuzat că, drogat fiind, a încercat să o ucidă. Bârligea a susţinut însă că nu a vrut să ucidă pe nimeni.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi apelată în termen de 5 zile.


Citește și: 


 

 
 
Close
Close
Închide