Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Educatoarea asasină din Timișoara a plâns o noapte întreagă în celulă. Mama ei a fost singura care a vizitat-o
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV/ Educatoarea asasină din Timișoara a plâns o noapte întreagă în celulă. Mama ei a fost singura care a vizitat-o

EXCLUSIV/ Educatoarea asasină din Timișoara a plâns o noapte întreagă în celulă. Mama ei a fost singura care a vizitat-o

A ucis precum un asasin feroce, a ținut cadavrul propriei copile în cada plină cu apa însângerată timp de vreo trei ore, dar când a ajuns în arest a cedat și a plâns ore întregi. Oana Neț, mama asasină care și-a omorât fetița și apoi i-a tăiat venele ca-ntr-un ritual de neînțeles, a fost consolată de cele două infractoare cu care împarte singura celulă pentru femei din arestul IPJ Timiș.

De Cristian Burcioiu,

Când vălul negru care i-a încețoșat mintea s-a ridicat și a realizat oroarea pe care a comis-o, mama asasină care și-a suprimat fetița de numai patru anișori a cedat psihic. A clacat. În spatele gratiilor, ea a izbucnit într-un plâns de nestăpânit care a stors-o de lacrimi câteva ore. Culmea, cu toate că-și pătase mâinile cu sângele propriului copilaș pe care l-a înecat în cadă și apoi i-a tăiat venele, criminala Oana Neț a fost consolată cumva de cele două arestate cu care împarte singura celulă de femei din arestul IPJ Timiș.

”Criminala a plâns o noapte întreagă. Era în stare să-și smulgă părul din cap. Le-a spus colegelor de cameră că regretă, că habar nu are cum a ajuns să-și omoare fetița. Poate părea ciudat, dar cele două femei au consolat-o și i-au ascultat, până spre dimineață, povestea. Atât cât a știut ea să le spună despre nenorocirea pe care a făcut”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Mama asasinei nu s-a lepădat de fiica ei

În cele câteva zile de când e clienta arestului IPJ Timiș, mama asasină a primit o singură vizită. Mama ei – care a avenit de la Murani, localitatea natală a criminalei și locul unde până mai ieri preda preșcolarilor -, a fost cea care a scos-o la vorbitor pentru vreo o jumătate de oră. Ba chiar i-a adus un pachet cu ceva mâncare și câteva haine.

”Mama ei , însoțită de o femeie, a vizitat-o pe ucigașă. A fost singura vizită pe care aceasta a primit-o de când e în arestul IPJ Timiș. Oricum, în curând va fi mutată la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a-i fi făcută expertiza psihiatrică”, au adăugat sursele citate.

A recunoscut cumplitul asasinat, dar nu l-a explicat

Mama asasină a recunoscut că și-a ucis copila de numai patru aișori însă nu a putut explica ce a determinat-o să comită o asemenea oroare. Educatoarea și-a înecat fetița, i-a tăiat venele și apoi a încercat să se sinucidă cu o substanță toxică. Abia după trei ore, ea a sunat la 112 și a mărturisit ce nenorocire a fost în stare să comită.


Iurie Belegurschi, fotograful român ”preluat” de National Geographic. ”Fotografiile mele sunt un fel de sport extrem”

Close
Închide
  Close