MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 14:47 , de Cristian Burcioiu

EXCLUSIV / Mama asasină a lăsat trei ore cadavrul fetiței sale, cu venele tăiate, în cada plină cu apă. Abia apoi a sunat la 112 și s-a predat

Distribuie

Un copilaș de numai patru anișori a plătit cu viața în războiul dintre prinții săi care nu se mai voiau unul pe celălalt. Mânată de un impuls criminal de neînțeles care i-a amorțit orice instinct matern, mama - o educatoare în vârstă de 38 de ani -, și-a înecat fetița și apoi, pe când copila era moartă, i-a tăiat - ca-ntr-un ritual -, venele de la încheieturile ambelor mâini. Abia după aproape trei ore de la terifiantul omor, timp în care fetița ei a zăcut fără suflare în cada unde fusese ucisă, Oana Neț a sunat la poliție și s-a predat.

Viața de cuplu a educatoarei – originară din localitatea Murani, județul Timiș -, era într-un moment de cumpănă. În casă se vorbea de o despărțire iminentă, de împărțirea lucrurilor pe care soții le agonisiseră de-a lungul anilor în care au format o familie. Ba chiar, spun apropiați ai celor doi, bărbatul ei – angajat la o firmă care instalează aparate de aer condiționat -, i-ar fi spus să-și ia fata și să plece unde o ști. În plus, criminala era nemulțumită de faptul că făcea naveta între Timișoara – unde se mutase după căsătorie -, și localitatea natală Murani – unde preda unor copilași de grădiniță, de vârsta fetiței ei. De aceea își luase concediu, pentru a-și găsi un nou loc de muncă.

'Se plângea că e obosită, că nu mai suportă să facă naveta. Spunea tuturor că e în depresie', au povestit polițiștilor apropiați ai educatoarei criminale.

Ce mecanism s-a declanșat în mintea educatoarei nu se știe, însă ea acționat precum un asasin sângeros care, fără milă, și-a răpus copila, o fetiță de numai patru anișori.

Ucigașa i-a spus micuței că-i face baie, dar a înecat-o în cadă

Cu gesturi normale, de mamă care se ocupă de copilul ei, Oana și-a luat fetița de mânuță și a dus-o la baie, chipurile, pentru a o spăla. Așa i-a spus când a privit-o în ochii inocenți…A așezat-o în cadă și, în loc să o lase să se bălăcească cu câteva jucării și, mai apoi, să o dea cu șampon ca de obicei, i-a cufundat, cu forță, capul sub apă. A ținut-o acolo până ce micuța și-a dat ultima suflare. Și pentru ca totul să îmbrace forme extrem de dure, mama asasină i-a tăiat apoi venele de la încheieturile ambelor mânuțe.

'Veniți, mi-am omorât fetița!'

Într-o cameră alăturată, bunica micuței, o femeia de aproape 80 de ani, moțăia în fața televizorului. Cu auzul și cu vederea mult slăbite, bătrâna nu a înțeles nimic din tragedia care tocmai se consumase în baia casei acolo unde educatoarea tocmai își omorâse copila. Ba chiar criminala a legat și o mică discuție, banală, cu octogenara, singura persoană aflată în acel moment în casă…Abia după vreo trei ore, timp în care micuța a zăcut fără suflare în cada plină cu apa amestecată cu sângele care i s-a scurs din trupul firav, mama asasină a sunat la poliție și a spus ce oroare a comis. 'Veniți, mi-am omorât fetița!', atât a spus adăugând adresa locuinței la care au ajuns rapid polițiștii Secției 4 și un echipaj SMURD.

Investigatorii nu au putut să stea de vorbă cu asasina pentru că era complet absentă

'Imaginile erau înfiorătoare. Copila era în cadă, moartă, cu venele tăiate. Acolo, femeia a lăsat-o vreo trei ore până a anunțat poliția. În acest timp, a umblat prin casă, a vorbit cu bătrâna, dar a și băut un soi de erbicid care i-a ars esofagul. Probabil, a vrut să se sinucidă. Investigatorii au încercat să vorbească cu criminala, dar nu s-a putut. A fost ținută într-o anexă a casei, încătușată….Era pe altă lume, nu avea nici o reacție, era complet absentă. O noapte a stat sub pază la Spitalul Județean Timișoara,unde a fost internată', ne-au dezvăluit surse judiciare.

Mama asasină, care a fost audiată astăzi de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, riscă să stea în pușcărie chiar și 20 de ani sub acuzația de pruncucidere.

'A omorât un copil care nu s-ar fi putut apăra și, poate, încadrarea va fi de pruncucidere și nu de omor calificat', au adăugat sursele citate.

Foto: tion.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii