De Cristian Burcioiu,

Procurorii bucureșteni și-a încheiat ancheta în cazul Magdalenei Șerban și au formulat împotriva acesteia două capete de acuzare: tentativă de omor și omor calificat. Prin urmare, criminala de la metrou a fost trimisă astăzi în judecată și va apărea astfel în  fața unei instanțe într-un proces al cărui prim termen va fi stabilit în curând.

A împins două fete în fața metroului. Una s-a salvat, cealaltă, nu

Șerban se face vinovată de moartea Alinei Cucu, o tânără pe care la jumătatea lunii decembrie a anului trecut a împins-o în fața metroului care tocmai urma să oprească în stația Dristor. Luată prin surprindere de atacul ucigașei, fata nu a avut nici o șansă și a sfârșit sub roțile garniturii de tren. Cu doar câteva oe mai devreme, asasina a mai împins-o o fată în fața metroului, în stația Costin Georgian, dar abilitățile sportive ale Alexandrei Anne Mary Costache – o fostă handbalistă -, au salvat-o de la moarte.

Pedeapsă mai ușoară pe ”caz de boală”?

Șerban va fi judecată pentru omor și tentativă de omor și datorită faptului că legiștii au stabilit, în urma expertizelor psihiatrice, că ucigașa are discernământ, chiar dacă mult scăzut. Tulburările psihice de care suferă ar putea-o ajuta însă să obțină o condamnare ceva mai ușoară, pe ”caz de boală”, aproape de limita inferioară a pedepselor prevăzute de lege. Acest lucru este, însă, doar la latitudinea magistraților.

 

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur