”Îl cred pe soţul meu. Toată scena a fost orchestrată de către opoziţie. Până în ultimul detaliu… însă s-au uitat vreodată în trecutul acestor femei? Ele nu au nicio dovadă”, a declarat Melania Trump în legătură cu femeile care au mărturisit în ultima săptămână că au fost agresate sexual, pipăite în public fără voia lor şi sărutate forţat de către Donald Trump.

Tot scandalul a izbucnit în urmă cu aproape două săptămâni după apariția unei înregistrări din 2005, în care Donald Trump, invitat emisiunea Hollywood Acces, s-a lăudat că pipăie femeile. Republicanul a folosit un limbaj extrem de vulgar şi obscen la adresa femeilor şi chiar a sugerat că ar fi hărțuit sexual femei.

Miliardarul s-a apărat vehemet, susținând că a fost doar o ”discuţie de vestiar între băieţi” și că nu a făcut niciodată ce a spus. Prin urmare, de la publicarea înregistrării, mai multe femeie au mărturisit public că au fost agresate sexual, pipăite şi sărutate forţat de către Donald Trump. Incidentele de agresiune sexuală au avut loc pe o perioadă de peste trei decenii, inclusiv în timpul mariajului cu Melania Trump.

Citește și: Donald Trump, mai înverșunat ca niciodată. Republicanul a răspuns acuzațiilor de agresiune sexuală

Soția acestuia îi ia apărarea. Într-un interviu acordat CNN, primul ei interviu de la izbucnirea scandalului, Melania susține că Donald Trump a fost încurajat de prezentatorul emisiunii să folosească un limbaj vulgar şi obscen.

”I-am spus soţului meu că un asemenea limbaj este nepotrivit. Nu este deloc acceptabil. Şi am fost surprinsă, pentru că nu este acesta bărbatul pe care-l cunosc”, a afirmat Melania Trump.

Melania Trump a precizat că soţul ei respectă femeile, în timp ce a respins categoric acuzațiile pe care mai multe femei le-au adus lui Donald Trump.
„Știu că respectă femeile, dar se apără deoarece acuzațiile sunt false. Îl cred pe soțul meu. Este cumsecade, un gentleman și nu ar face niciodată așa ceva.

Citește și: Michelle Obama, discurs înflăcărat despre scandalurile din campania electorală: “Este intolerabil” | VIDEO

În plus, Melania Trump a precizat că are încredere în soţul ei, tocmai pentru că a fost în prezenţa lui, atunci când femeile au flirtat  cu acesta fără niciun pic de rușine.

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea