”Aceste acuzaţii sunt absurde, ridicole şi sfidează orice urmă de adevăr, logică şi bun simţ. Deja avem dovezi substanţiale pentru a contesta aceste minciuni, iar acestea vor fi publicate într-o manieră potrivită şi într-un moment potrivit, foarte curând”, a declarat Donald Trump în cadrul unui eveniment de campanie din Florida.

Citește și: Donald Trump, acuzat de agresiuni sexuale de două femei: „Era ca o caracatiţă peste mine”

Publicaţia New York Times a publicat mărturiile a două femei, care l-au acuzat pe miliardarul republican că le-a agresat sexual în urmă cu mai mulţi ani. Aceste acuzaţii au fost respinse imediat de echipa de campanie a prezidenţiabilului, care a denunţat pure defăimări.

Mărturiile legate de agresiune sexuală reprezintă o nouă lovitură grea, la doar câteva zile după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care Donald Trump se laudă cu un comportament ce descrie o hărţuire sexuală, în cuvinte extrem de vulgare şi obscene.

Citește și: Michelle Obama, discurs înflăcărat despre scandalurile din campania electorală: “Este intolerabil” | VIDEO

Candidatul şi-a cerut ulterior scuze că a făcut aceste declaraţii, susţinând că „era vorba de discuţii de vestiar” şi că nu s-a comportat niciodată într-un asemenea mod.

Aceste dezminţiri le-au determinat pe Jessica Leeds şi Rachel Crooks să încredinţeze ziarului newyorkez mărturiile lor despre atingeri sexuale, despre care nu au mai vorbit vreodată în mod publi.

Jessica Leeds îi reproşează miliardarului republican că a pipăit-o după ce s-a aşezat alături de el într-un avion, în urmă cu peste trei decenii. În vreme ce Rachel Crooks afirmă că Donald Trump a sărutat-o împotriva voinţei ei pe când lucra ca recepţioneră în 2005 în Trump Tower.

Citește și: Donald Trump, la vederea unei fetițe: “Voi merge cu ea la întâlniri peste zece ani” | VIDEO

Donald Trump își amenință din nou rivala

Tot în cadrul unui eveniment electoral, republicanul și-a amenințat din nou rivala, la fel cum a făcut și în cadrul celei de-a doua dezbateri prezidențiale. Donald Trump a afirmat că Hillary Clinton “trebuie să meargă la închisoare”, în scandalul emailurilor. El a adăugat că și avocații care lucrează pentru ea în acest scandal ar trebui să fie încarcerați, notează CNN.

Donald Trump a făcut afirmații similare și în cea de-a doua dezbatere prezidențială, când a spus că, dacă va ajunge președinte, va desemna un procuror special care să se ocupe de cazul ei.

Citește și:

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."