Mergi direct la conținut »
Mesajul emoționant afișat de un tânăr la protestul din Piața Victoriei. ”De Dragobete...”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mesajul emoționant afișat de un tânăr la protestul din Piața Victoriei. ”De Dragobete...”

Mesajul emoționant afișat de un tânăr la protestul din Piața Victoriei. ”De Dragobete…”

Un tânăr participant la protestul de duminică seara din Piața Victoriei a venit cu un mesaj pe cât de emoționant pe atât de original. Protestatarul a venit ”înarmat” cu o pancartă adaptată sărbătorii care a coincis cu manifestația de protest împotriva OUG-urilor de modificare a legilor justiției.

De Mihai Niculescu,

De Dragobete, am venit să-mi apăr marea iubire: ROMÂNIA” era mesajul scris de tânăr, iar dedesubt era desenat un tricolor. Steagul tricolor îl agita și în mână, în timp ce scanda neobosit ”Fără penali!”

La încheierea protestului, oamenii au aprins lanternele telefoanelor mobile, inundând Piața Victoriei în lumină.

În Piața Victoriei au fost peste 10.000 de oameni, iar printre mesajele lor s-a auzit tot mai des cerința organizării alegerilor anticipate. Despre asta au vorbit și liderii Opoziției, Dacian Cioloș (PLUS) și Dan Barna (USR)

Singura soluție o reprezintă alegerile anticipate. Este un guvern care guvernează exclusiv pentru Liviu Dragnea”, a spus Dan Barna.

La acțiunea „Abrogați și apoi plecați” au participat mai multe organizații civice. Mişcările civice Corupţia Ucide, Geeks for Democracy, Iniţiativa România şi Rezistenţa s-au aflat în Piață, alături de politicienii Opoziției.


Citește și:  Poveștile din spatele celor mai spectaculoase fotografii de teatru. Actorii români „furioși” au fost expuși în cadrul unui festival de artă din Sarajevo


 

Close
Închide
  Close