MENIU CAUTĂ

O altă mașină cu mesaj anti-PSD intră în România. De data asta, șoferul este „acoperit”

Distribuie

O altă familie de români anunța că vine acasă, de data această din Belgia, cu un Audi înmatriculat cu mesajul "1 JOS PSD". Proprietarul mașinii - Mihai George Ciobanu - a postat luni, 30 iulie, pe pagina Facebook fotografii cu familia și mașina, în care se vede numărul personalizat, alături de mesajul "Venim acasă, dragă Românie!".

Anunțul vine după ce, recent, o mașină cu plăcuțe M**E PSD, personalizate în Suedia, a făcut senzație în România, fiind până la urmă sancționat șoferul cu reținerea permisului și a plăcuțelor respective.

Dacă Poliția Rutieră a susținut într-un comunicat remis presei că numărul M**E PSD nu poate fi utilizat în țara noastră pentru că nu are în componența și o cifră, în cazul familiei Ciobanu nu va există această problemă. În plus, mesajul nici nu este obscen, ci doar antiPSD.

Chiar și presa străină a relatat despre problemele cu legea ale șoferului mașinii cu număr anti-PSD.

Vă reamintim că șoferul mașinii cu M**E PSD a fost oprit, luni dimineață (30 iulie), în trafic și i s-au confiscat numerele de înmatriculare, dar a rămas și fără permisul auto.

Vezi ce spune șoferul mașinii cu număr de înmatriculare anti-PSD, după ce Poliția i-a confiscat plăcuțele (VIDEO).

Ambasada Suediei la București a transmis că plăcuțele de mașină personalizate emise de Agenția Suedeză de Transport sunt valabile pentru călătoriile în Uniunea Europeană (UE).

Într-un mesaj ulterior, Ambasada Suediei a adăugat că este dreptul țărilor în care se află mașină să decidă dacă îi permit sau nu să circule.

Află cine e Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numere anti-PSD…

A fost în centrul atenției, după ce a intrat cu mașina în România, fiind oprit de poliție de mai multe ori... până azi.


Citește și: Andreea Antonescu intră în afaceri cu bere. Va fi acționar la una dintre cele mai vechi mărci românești


 

Citește mai multe despre Audi, auto, Belgia, inmatriculare, masina și Suedia pe Libertatea.

Comentarii