Mergi direct la conținut »
Presa străină relatează despre problemele cu legea ale șoferului mașinii cu număr anti-PSD
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Presa străină relatează despre problemele cu legea ale șoferului mașinii cu număr anti-PSD

Presa străină relatează despre problemele cu legea ale șoferului mașinii cu număr anti-PSD

Agenția Associated Press relatează despre reținerea carnetului și plăcuțelor șoferului mașinii cu număr anti-PSD.

”Ofițerii de trafic români susțin că investighează un bărbat despre care spun că a condus ilegal cu plăcuțele de înmatriculare cu slogan obscen anti-guvernamental”, relatează AP.

Jurnaliștii agenției mai arată reacția ambasadei Suediei a spus că numerele personalizate de înmatricuare sunt emise de Agenția de Transport din Suedia și sunt valabile în toată Uniunea Europeană.

”Într-un comunicat, poliția susține că verifică dacă șoferul român în vârstă de 45 de ani, a condus un vehicul neautorizat în România. Fapta se pedesește cu cel mult 6 ani în închisoare”, mai arată jurnaliștii AP.

Reamintim că șoferul maşinii cu număr anti-PSD a rămas fără permis de conducere și plăcuțe. Poliţiştii de la Rutieră din Bucureşti l-au tras pe dreapta, luni dimineaţă, pe proprietarul maşinii al cărei număr s-a viralizat săptămâna trecută.

Numerele de înmatriculare ale unui român din Suedia au ajuns în centrul atenţiei, iar mulţi s-au întrebat dacă nu cumva este vorba despre o glumă. Motivul? Acesta are numărul de înmatriculare „M&%^PSD”. Maşina a fost înmatriculată în Suedia, o ţară care permite proprietarilor de autoturisme să-şi personalizeze plăcuţele de înmatriculare. Conform legii suedeze, plăcuţa de înmatriculare personală poate avea orice combinaţie de text sau număr de până la şapte caractere dacă nu este deja utilizată. Costă 640 de euro pentru a obţine un număr personalizat.


CITEȘTE ȘI: Cum i-a pus la colț un judecător de la Tribunalul București pe procurorii Parchetului General! Motivarea incredibilă în care instanța îi ia pur și simplu peste picior pe anchetatorii dublei crime de la fabrica de ciment!


 

Close
Închide
  Close