Mergi direct la conținut »
Pedofil francez, arestat la Dej. Și-a racolat victimele, între Crăciun şi Revelion
Ştiri Libertatea > Ştiri > Pedofil francez, arestat la Dej. Și-a racolat victimele, între Crăciun şi Revelion

Pedofil francez, arestat la Dej. Și-a racolat victimele, între Crăciun şi Revelion

Pedofil francez, arestat la Dej. Poliţiştii din Dej au reţinut, sâmbătă, un cetăţean francez în vârstă de 61 ani, bănuit că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minori, contra cost, în perioada cuprinsă între Crăciun şi Revelion.

„Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, împreună cu luptători de acţiuni speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localităţii Cetan, comuna Vad, pentru documentarea activităţii infracţionale a unui cetăţean francez, în vârstă de 61 de ani. În perioada 24 decembrie 2017 – 1 ianuarie 2018, cetăţeanul francez i-ar fi solicitat unui bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Dej, să identifice tineri dispuşi să întreţină relaţii sexuale contra cost. Conform probatoriului administrat, în noaptea de 31 decembrie 2017/1 ianuarie 2018, bărbatul în vârstă de 61 de ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 13 ani, într-un imobil aflat într-o zonă mai izolată, de pe raza localităţii Cetan, pe care l-ar fi închiriat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, citat de Antena 3.
Există informaţii că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale contra cost cu alţi doi minori de 16 ani, toţi cei trei minori fiind fotografiaţi de bărbat în ipostaze indecente.

Cetăţeanul francez a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej în vederea luării unei măsuri preventive.

„Faţă de tânărul în vârstă de 27 de ani se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la infracţiunea de act sexual cu un minor”, se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

În schimb, în Capitală, Poliția face apel la cetățeni, pentru prinderea unui pedofil.

Bărbatul e căutat de polițiști, după ce a agresat doi copii în Drumul Taberei.

Tatăl copiilor agresaţi de pedofil chiar a vorbit despre trauma prin care au trecut micuţii.

Mai grav este faptul că pedofilul din Drumul Taberei ar putea scăpa nepedepsit dacă s-ar aplica modificările codurilor penale.

Iată ce spune psihologul Libertatea, despre cazul de pedofilie din Drumul Taberei: „Copiii vor fi afectați psihologic dacă îi văd scandalizați pe adulții din jurul lor”!

Foto: pixabay.com

Close
Închide
  Close